Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 10:57
Αθλητικά

Την Παρασκευή τα αποκαλυπτήρια του Βόλος Ν.Π.Σ.






Η δημιουργία μίας νέας ομάδας στο Βόλο είναι πλέον γεγονός. Κι αυτό διότι όπως γνωστοποίηθηκε μέσω του επίσημο σάιτ της νέας ομάδας, την ερχόμενη Παρασκευή στις 12.00 το μεσημέρι θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στο Ξενία, όπου ο πρόεδρος της ομάδας θα αναπτύξει το πλάνο των ανθρώπων που οραματίστηκαν και στηρίζουν την προσπάθεια αυτή.

Από όσα διέρευσαν μέσω της ιστοσελίδας, η νέα ομάδα θα ονομάζεται Βόλος Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος και όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό τα χρώματα θα είναι το κόκκινο και το μπλε.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές την ερχόμενη Παρασκευή, ενώ όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στόχος της νέας προσπάθειας δεν είναι να διχάσουν τον κόσμο του Βόλου αλλά να τον ενώσουν, ώστε να επιστρέψει ο Βόλος στο επίκεντρο του Ελληνικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου.

Η συνέντευξη Τύπου την ερχόμενης Παρασκευής θα μεταδοθεί ζωντανά από την επίσημη ιστοσελίδα της νέας ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλος Ν.Π.Σ.

Το όραμα για τη δημιουργία μίας νέας ομάδα στη Μαγνησία πήρε σάρκα και οστά. Ο Βόλος Ν.Π.Σ. είναι πλέον γεγονός με την ευχή όλων μας, η προσπάθεια αυτή να αγκαλιαστεί από όλους τους φιλάθλους του Βόλου και της Μαγνησίας.

Η παρουσία της νέας ομάδας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας, δεν έχει σκοπό να διχάσει τους Βολιώτες φιλάθλους αλλά να τους ενώσει με έναν και μόνο στόχο. Να ξαναφέρει τον Βόλο στο επίκεντρο του Ελληνικού – και όχι μόνο – ποδοσφαίρου.

Η επίσημη έναρξη της νέας αυτής προσπάθειας θα γίνει την Παρασκευή 2 Ιουνίου στις 12.00 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «ΞΕΝΙΑ» όπου ο πρόεδρος του Βόλος Ν.Π.Σ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου μέσα από την οποία θα αναλύσει στους δημοσιογράφους το πλάνο των ανθρώπων εκείνων που οραματίστηκαν και στηρίζουν την προσπάθεια αυτή.

Οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά τη συνέντευξη Τύπου από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, η οποία από την Παρασκευή θα βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία με συνεχή ενημέρωση.