Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 14:58
LIFE

Τζένη Μπαλατσινού: «Μπορεί και να ξαναπαντρευτώ»






«Αν νιώσω την ανάγκη να πάρω την ευχή του Θεού με έναν άνθρωπο για το υπόλοιπο της ζωής μου μπορεί και να ξαναπαντρευτώ». Τάδε έφη Τζένη Μπαλατσινού, η οποία μίλησε στο περιοδικό You για τη ζωή της και τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της Πέτρο Κωστόπουλο.

«Με τον Πέτρο υπάρχει αγάπη, εκτίμηση… Ο Πέτρος είναι πάντα εκεί, είναι ένα στήριγμα για μένα όπως κι εγώ θέλω να πιστεύω θα είμαι για εκείνον αν χρειαστεί. Έχουμε μαζί τρία παιδιά, είναι ο πατέρας των παιδιών μου και αυτό δεν αλλάζει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η παρουσιάστρια τόνισε μάλιστα πως αγαπάει τον πρώην σύζυγό της και πως «είναι πολύ όμορφο που μετά από ένα διαζύγιο έχουμε κρατήσει πολύ δικά μας πράγματα που δεν έχουν σπάσει. Γιατί σε έναν χωρισμό μπορεί να σπάσουν πολλοί τένοντες…».

Ερωτηθείσα για τις φωτογραφίες με το νέο της σύντροφο που κυκλφόρησαν το καλοκαίρι είπε ότι δεν ήθελε να κάνει υστερίες αλλά πιο πολύ τρόμαξε για τα παιδιά της: «Πώς θα το δουν αυτό σαν εικόνα, όπως και για τον άνθρωπο που είμαι μαζί, ο οποίος είναι εκτός χώρου και δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοιου είδους έκθεση. Από την άλλη δεν έκανα κάτι παράνομο». Πρόσθεσε πάντως πως δεν σκοπεύει να κάνει άλλο παιδί.