Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024 14:03
Αθλητικά

Τεράστια επιτυχία για το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας – Ταμίας της ΕΠΟ ο Περικλής Λασκαράκης






Πανηγυρικά εξελέγη στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ, Περικλής Λασκαράκης λαμβάνοντας 48 ψήφους. Σαν να μην έτανε αυτό, λίγη ώρα αργότερα, κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης της νέας διοίκησης της ΕΠΟ, ο Περικλής Λασκαράκης εξελέγη ομόφωνα ταμίας της ομοσπονδίας έπειτα από εισήγηση του Βαγγέλη Γραμμένου. Μία θέση άκρως τιμητική για τον πρόεδρο της ΕΠΣΘ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

“Την παρθενική της συνεδρίαση πραγματοποίησε η νέα Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση των ψηφοφοριών που διεξήχθησαν στο πλαίσιο της έκτακτης αρχαιρεσιακής γενικής συνέλευσης των ΕΠΣ μελών της Ομοσπονδίας, υπό την προεδρία του Ευάγγελου Γραμμένου.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν οι νεοεκλεγέντες, ως τακτικά μέλη της Ε.Ε./Ε.Π.Ο., κύριοι Παναγιώτης Δημητρίου, Αστέριος Αντωνίου, Κωνσταντίνος Βρακάς, Δημοσθένης Κουπτσίδης, Νικόλαος Βακάλης, Παναγιώτης Διακοφώτης, Περικλής Λασκαράκης, Παναγιώτης Παπαχρήστος, Γεώργιος Χατζησαρόγλου, Σταύρος Ψαρρόπουλος και Λεωνίδας Θωμαΐδης. Την Super League εκπροσώπησαν ο πρόεδρός της Γεώργιος Στράτος και οι νεοεκλεγέντες εκπρόσωποί της στην ΕΠΟ Δημήτριος Αγραφιώτης, Ευάγγελος Ασλανίδης και Χρυσόστομος Γκαγκάτσης. Τη Football League εκπροσώπησε ο πρόεδρός της Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ μετά την ολιγόλεπτη εισαγωγική ομιλία του προχώρησε στις προτάσεις του για τη συγκρότηση του σώματος. Πρότεινε για τη θέση του αναπληρωτή προέδρου τον κ. Νικόλαο Βακάλη, του α’ αντιπροέδρου τον κ. Αστέριο Αντωνίου και τη θέση του ταμία τον κ. Περικλή Λασκαράκη. Οι προτάσεις του κ. Γραμμένου εγκρίθηκαν, κατόπιν ψηφοφορίας, ομόφωνα και από τα 17 μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής. Τη θέση του β’ αντιπροέδρου καταλαμβάνει εξ οφίτσιο ο πρόεδρος της Super League Γεώργιος Στράτος.

Τέλος, ομόφωνα επίσης, εγκρίθηκε από τα μέλη της Ε.Ε./Ε.Π.Ο., κατόπιν προτάσεως του κ. Γραμμένου, η παράταση της θητείας του κ. Αλέξανδρου Δέδε στη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας για ακόμη έναν μήνα.