Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 11:21
Αθλητικά

Τα τρία ερωτηματικά του Σούλη

????????????????????????????????????





Ο στόχος ένας και μοναδικός. Η νίκη που θα επιτρέψει στον Ολυμπιακό Βόλου να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Πως όμως ο Ολυμπιακός Βόλου θα φτάσει στη νίκη επί του Εργοτέλη και ποια τα σχέδια του Σούλη Παπαδόπουλου για τον αγώνα στο Παγκρήτιο;
Ο Ελληνας τεχνικός προσανατολίζεται σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με αυτό κόντρα στον Παναιγιάλειο την προηγούμενη Δευτέρα.
Κι αυτό για πολλούς λόγους. Πρώτον γιατί στην αυριανή αναμέτρηση δεν θα έχει στη διάθεση του τον Τσιάρα ο οποίος θα εκτίσει την τιμωρία του (τέσσερις κίτρινες κάρτες), καθώς επίσης και τον Μοράν ο οποίος δεν συμπεριλήφθη στην αποστολή.
Δεύτερον γιατί επιστρέφει ο Ντεπέτρις ο οποίος εξέτισε την ποινή του και τρίτον γιατί ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από κάποιους παίκτες τους οποίους είτε τους άφησε εκτός αποστολής (Πολύζος), είτε θα τους κρατήσει εκτός ένδεκάδας.
Μέχρι και χθες το βράδυ, ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν είχε καταλήξει στους ένtεκα εκλεκτούς. Για την ακρίβεια δεν είχε αποκαλύψει τις σκέψεις του για το σχήμα που θα παρατάξει στο σημερινό ματς.
Το σίγουρο είναι ότι ο Στρατηλάτης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ο Αρβανίτης με τον Καραμανλή θα είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί και ο Νάστος θα αγωνιστεί στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Νικολιάς, Τσιλιγκίρης και Ντεπέτρις δεν χάνουν τη θέση τους στο βασικό σχήμα, όπως επίσης και ο Διαμαντόπουλος ο οποίος θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.
Πάμε τώρα στα τρία ερωτηματικά.
Στο δεξί άκρο της άμυνας δύο είναι τα πιθανά σενάρια. Είτε να αγωνιστεί ο Καρράς, είτε ο Μπουτζίκος έστω και με ανάποδο πόδι.
Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα επιλεγεί πιθανότατα ο Μπουτζίκος ο οποίος είναι πιο αμυντικογενής σε σχέση με τον Χιντζίδη. Ωστόσο αν επιλεγεί ο Μπουτζίκος για το δεξί άκρο, τότε και ο Χιντζίδης θα ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα.
Τέλος, παίζεται η θέση στο άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Σούλη να έχει τις εξής επιλογές. Κυζιρίδη, Κεσίδη αλλά και Ζέρη ο οποίος έχει αγωνιστεί σε αρκετά ματς σε αυτή τη θέση. Με βάση πάντως την τελευταία προπόνηση δεν αποκλείεται να δούμε τον Ζέρη σε αυτή τη θέση, αγωνιζόμενος λίγο πιο μπροστά από τον Νάστο.
Να υπογραμμίσουμε βέβαια ότι όλα τα παραπάνω είναι οι σκέψεις του Σούλη Παπαδόπουλου. Υπομονή λίγες ώρες ακόμα για να μάθουμε τις τελικές του αποφάσεις.