Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 15:20
LIFE

Τα τατουάζ του Μπέκαμ του έχουν κοστίσει… 76.000 ευρώ






Έχουμε αναφερθεί και παλαιότερα στα δεκάδες τατουάζ που έχει διάσπαρτα σε όλα τα φανερά και κρυφά μέρη του σώματός του ο Ντέίβιντ Μπέκαμ. Το καθ’ ένα μάλιστα με την δική του ιστορία και με αναφορές σε κάθε φάση της ζωής τους, είτε αυτή αφορά την οικογενειακή του κατάσταση είτε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής και γενικώς κομμάτι ενός ιδιαίτερου star system.

Μόλις όμως τώρα μαθαίνουμε μία ακόμα… σημαντική πληροφορία για τα τατουάζ του Μπέκαμ. Μία πληροφορία που αφορά το κόστος όλων αυτών που έχουν συμβεί πάνω στο σώμα του, και το οποίο σύμφωνα με υπολογισμούς αγγλικών ΜΜΕ του έχουν αφαιρέσει από τον λογαριασμό του περί τα 76.000 ευρώ. Αστείο ποσό θα πεί κανείς γνωρίζοντας την τεράστια περιουσία που έχει αποκομίσει από διάφορες δραστηριότητες όλα αυτά τα χρόνια ο Μπέκαμ, όμως για τους απλούς ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη, το κόστος αυτό μοιάζει εξωπραγματικό.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς ειδικών περί τα τατουάζ, τα πιο απλά από αυτά που έχει ο Μπέκαμ ξεπερνούν τα 600 ευρώ, ενώ υπάρχουν και πολλά ακόμα τα οποία υπολογίζονται σε χιλιάδες ή σε δεκάδες χιλιάδων ευρώ. Για παράδειγμα κάποια τριαντάφυλλα που έχει στα χέρια του, κοστίζουν περί τα 2.500 χιλιάδες ευρώ, ενώ μία εικόνα της γυναίκας του της Βικτόρια έχει αγγίξει τα 6.000 ευρώ. Το πιο ακριβό όπως υπολογίζεται είναι ο άγγελος που υπάρχει στην πλάτη του με την φράση «Άφησέ τους να σε μισούν αρκεί να σε φοβούνται», με το κόστος να υπολογίζεται κοντά στα 13.000 ευρώ.

Παραξενιά ή μόδα, το σίγουρο είναι ότι ο Μπέκαμ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο καταφέρνει να είναι στην πρώτη γραμμή του star system έχοντας αφήσει εδώ και χρόνια τα γήπεδα και την μεγάλη καριέρα του ποδοσφαιριστή. Έστω και αν αυτό αφορά μια σειρά από ιδιαίτερες και πανάκριβες επεμβάσεις στο σώμα του, με αμφίβολο αισθητικό αποτέλεσμα.

 

bekam2