Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 21:30
Τοπικά

Τα παράπονά σας στο Δήμο Βόλου, δωρεάν, στο 8001150000






Συνεπής στις δεσμεύσεις της έναντι των πολιτών η Δημοτική Αρχή του Βόλου θέτει από σήμερα σε λειτουργία, μία εβδομάδα νωρίτερα από ότι είχε υπολογιστεί, την καινοτόμο ψηφιακή εφαρμογή με την οποία οι πολίτες και οι επισκέπτες, καλώντας ΔΩΡΕΑΝ στον τηλεφωνικό αριθμό 8001150000  θα αναφέρουν το πρόβλημα που έχουν εντοπίσει (π.χ. σκουπίδια, λακκούβες, αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων, λαμπτήρες φωτισμού κ.α.)

Το σύστημα μεταφέρει αυτόματα το αίτημα στην αρμόδια υπηρεσία η οποία προγραμματίζει ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ με τον δημότη την πιθανή ημερομηνία επέμβασης.

Με τον τρόπο αυτό, δημότες και υπηρεσίες του Δήμου εργάζονται, ή μάλλον συνεργάζονται στενά, για την άμεση και ποιοτική επίλυση  του προβλήματος.

Η στατιστική επεξεργασία των αιτημάτων δίνει την δυνατότητα στον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και τους Προϊσταμένους των υπηρεσιών, να αξιολογήσουν την επεμβατική τους ετοιμότητα, να προγραμματίσουν την καθημερινότητα και να προϋπολογίσουν την ζήτηση σε αναλώσιμα.

Ταυτόχρονα δίνουμε την δύναμη και την δυνατότητα στον Δημότη να μας ενημερώνει διαρκώς για θέματα τα οποία είναι αδύνατο να εντοπίζονται από τις υπηρεσίες του Δήμου.