Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 08:07
Τοπικά

«Σφυροκόπημα» Μπέου σε ΕΡΓΗΛ: Θα πάτε φυλακή, δεν θα φάτε τα λεφτά των Βολιωτών






Σε νέα μήνυση με βάση στοιχεία που συνεχώς αποκαλύπτονται προτίθεται να προχωρήσει η ΔΕΥΑΜΒ κατά των υπευθύνων της ΕΡΓΗΛ, δήλωσε σήμερα στη διάρκεια της κατάθεσής του ως μάρτυρας στο Εφετείο Λάρισας, ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος. Μάλιστα σε ερώτηση της έδρας γιατί δεν κατατέθηκε μήνυση μέχρι τώρα ο κ. Μπέος σημείωσε ότι τα στοιχεία ήταν «θαμμένα» κάτω από τη γη και τόνισε ότι έγινε ένα μεγάλο πάρτι που κόστισε στην δημοτική επιχείρηση, δηλαδή στο λαό του Βόλου, δώδεκα εκατομμύρια ευρώ.

«Θα πάτε φυλακή» υπογράμμισε ο κ. Μπέος  σε εκπροσώπους της ΕΡΓΗΛ τονίζοντας την αποφασιστικότητα της Δημοτικής Αρχής να υπερασπιστεί το δίκαιο και την περιουσία των πολιτών του Βόλου, από ανύπαρκτες, άδικες και παράνομες διεκδικήσεις εργολάβων

Μάλιστα έντονη αντιπαράθεση και σκληρή λογομαχία με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΓΗΛ, Γκιώνη, είχε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, στο περιθώριο της εκδίκασης της αγωγής της ΔΕΥΑΜΒ κατά της  εργολαβικής εταιρείας, σήμερα στο Εφετείο Λάρισας.

Ο κ. Μπέος με δυσκολία συγκρατήθηκε και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα ακούγοντας τον εκπρόσωπο – εργολάβο να προβάλλει ανυπόστατες και προκλητικές διεκδικήσεις κατά της δημοτικής επιχείρησης, διεκδικώντας ένα τεράστιο ποσό για έργα που ΔΕΝ εκτέλεσε, όπως πιστοποιεί και η πραγματογνωμοσύνη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Όπως βλέπετε και από τη φωτογραφία ο κ. Γκιώνης άκουσε τις …απόψεις του κ. Μπεόυ για την εταιρεία του και τις διεκδικήσεις της και αποχώρησε με σκυμμένο κεφάλι…