Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 16:48
Τοπικά

Σφοδρή επίθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου από τον Βόλο κατά Αλ. Τσίπρα






Το πρώτο “Στέκι Ελευθερίας” πανελληνίως εγκαινίασε χθες στον Βόλο η Ζωή Κωνσταντοπούλου, υποστηρίζοντας ότι η Πλεύση Ελευθερίας δεν λειτουργεί ως παραδοσιακό κόμμα, ούτε θα γίνει ποτέ παλαιοκομματικός μηχανισμός. Η κ. Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε με σφοδρότητα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τις δηλώσεις του ότι η χώρα θα βγει από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018, λέγοντας ότι «ως όψιμος δηλωθείς θαυμαστής του Ανδρέα Παπανδρέου, δοκιμάζει και νέους τρόπους εξαπάτησης και ψεμάτων» του λαού. Επίσης επέκρινε την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο θέμα της πετρελαιοκηλίδας στη Σαλαμίνα, κάνοντας λόγο για εγκληματική συμπεριφορά που δίνει το στίγμα του πώς αυτή η κυβέρνηση αντιμετωπίζει συνολικά τη χώρα».

Αναλυτικότερα, η κ. Κωνσταντοπούλου έφθασε στο Βόλο αργά το μεσημέρι της Παρασκευής, προερχόμενη από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εγκαινιάσει το νέο χώρο της Πλεύσης Ελευθερίας (Αντωνοπούλου 91 με Αλεξάνδρας Α όροφος). Πρόκειται για ένα «Στέκι Ελευθερίας», όπως είπε, το οποίο «ως στόχο έχει να παρέχει καταφυγή, ένα μέρος στο οποίο κάθε ελεύθερος πολίτης μπορεί να βρίσκεται, να συζητά με τους συμπολίτες του, να ανταλλάσσει προβληματισμούς και ιδέες και, κυρίως, να συστρατεύεται στη μάχη που έχουμε να δώσουμε, στη μάχη απελευθέρωσης της χώρας μας, που για να κερδηθεί πρέπει να δοθεί απ’ όλους τους πολίτες, τους ανυπότακτους πολίτες αυτής της χώρας που δεν συμβιβάζονται με το καθεστώς των μνημονίων και της χρεοκρατίας».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξήγησε πως δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το πρώτο «Στέκι Ελευθερίας» ανοίγει στον Βόλο, αφού εδώ υπάρχει ένας ζωντανός, ενεργός και διεκδικητικός πυρήνας, που αποδεικνύει πως ό,τι διεκδικείται σθεναρά, κερδίζεται.

Ο Α. Τσίπρας δοκιμάζει και νέους τρόπους εξαπάτησης και ψεμάτων

Σχολιάζοντας πρόσφατες δηλώσεις του Αλ. Τσίπρα από την Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις οποίες έως τον Αύγουστο του 2018 η χώρα θα έχει βγει από τα μνημόνια, η κ. Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στον πρωθυπουργό λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η παράδοση ψεμάτων και απάτης έχει τιμηθεί από τον κ. Τσίπρα με όλους τους τρόπους».

«Τα μνημόνια δεν θα σταματήσουν αν δεν ανατρέψουμε εκείνους που τα υπηρετούν, μεταξύ των οποίων και τη σημερινή κυβέρνηση και τον σημερινό πρωθυπουργό. Οι απατεώνες στην Ελλάδα και οι πολιτικοί απατεώνες δυστυχώς κατέστρεψαν τη χώρα. Ο κ. Τσίπρας είναι και όψιμος δηλωθείς θαυμαστής του Ανδρέα Παπανδρέου, επομένως δοκιμάζει και νέους τρόπους εξαπάτησης και ψεμάτων. Οι πολίτες της χώρας αυτής δεν ξεγελιούνται, ούτε βέβαια θα επαναπαυθούν στις διαβεβαιώσεις προσώπων διαβλητών και αναξιόπιστων, που προ πολλού απέδειξαν πως ό,τι και να εξαγγείλουν, απ’ όπου κι αν το εξαγγείλουν, δεν το εννοούν και το καταπατούν».