Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 01:02
Παραπολιτικά

Συνδυασμός ή εκταιλούντε μαιταφωρε;






Ακάθεκτη συνεχίζει η θυγατέρα του Βαγγέλη τη συγκρότηση συνδυασμού για να διεκδικήσει το Δήμο Βόλου και πλέον μετά τον θρυλικό «-ούτσο» λέγεται πως έκλεισε και ένα ισχυρό δίδυμο, που από χρόνια έχει ενταχθεί στο Πάνθεον των μορφών (τώρα ποιών ακριβώς, ας το αφήσουμε έτσι…) της Αυτοδιοίκησης.

Η αναφορά γίνεται στους δύο Μπάμπηδες, τον Ζάχο, ναι τον πρώην αντιδήμαρχο του Θωμά στην Αγριά και τον Τσαμπάζη, πρώην αντιδήμαρχο του Πάνου στο Βόλο (και να σημειωθεί ως παράσημο και συνεργάτη του Λάκη Παπατόλια!)

Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι ευφάνταστοι και συνωμοσιολόγοι συνεργάτες της θυγατέρας την προειδοποίησαν για τον κίνδυνο, λόγω της πληθωρικής πολιτικής προσωπικότητας και των δύο, οι δύο Μπάμπηδες να επισκιάσουν όχι μόνο τους άλλους υποψηφίους, αλλά και το όνομα του συνδυασμού, με κίνδυνο αυτός να θυμίζει κάτι σε «Μπάμπης, εκταιλούντε μαιταφωρε»!

Αντε τώρα, μπροστά σε τέτοια διλλήματα, να επιλέξει η κοπέλα… βαρύ φορτίο η δόξα…

ΥΓ. Η πολεμική κραυγή – ιαχή «Ερχόμαστε» του Μπάμπη Τσαμπάζη προς τον διεκτραγωδούντα το πρόβλημά του δημοτικό υπάλληλο του Βόλου στο διαδίκτυο έγινε ήδη viral! Η αλήθεια είναι ότι χαροποίησε κάποιους, που το εξέλαβαν ως υπόσχεση – δέσμευση του Μπάμπη, αλλά υπήρξαν και οι κακεντρεχείς που άρχισαν να ρωτάνε δήθεν αθώα «καλά έρχεστε, αλλά με ποια κατεύθυνση, με φόρα ή όχι» και άλλα τέτοια πονηρά…