Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 17:56
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει ο πατέρας για την τραγωδία στο Μαρκόπουλο: «Μου έλεγε να ετοιμάσουμε τον θάνατό μας»






Συγκλονίζει ο πατέρας της οικογενειακής τραγωδίας το Σάββατο στο Μαρκόπουλο, ο οποίος μέσα σε λίγα λεπτά έχασε κόρη και σύζυγο.

Στέλεχος μεγάλης ταξιδιωτικής εταιρείας, ο πατέρας, είχε κλειδωθεί από την σύζυγό του στο λεβητοστάσιο και άκουγε να δολοφονεί την κόρη τους και να αυτοκτονεί και η ίδια στη συνέχεια.

Μιλώντας στους αστυνομικούς για το κακό που τον βρήκε, ο πατέρας της 17χρονης και σύζυγος της 54χρονης φέρεται να είπε σύμφωνα με τον Alpha:

«Η σύζυγος μου, μου έλεγε ότι όλα είναι μάταια. “Εμείς θα φύγουμε από τη ζωή, θα πεθάνουμε. Τι θα κάνουμε με την κόρη μας; Θα μείνει μόνη της σε αυτόν τον κόσμο και θα την εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε”».

Είχε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα

Συνεχίζοντας να ξετυλίγει τις σκοτεινές πτυχές της οικογενειακής τραγωδίας, είπε στους αστυνομικούς ακόμη ότι η δολοφόνος και αυτόχειρας σύζυγός του είχε αποκτήσει εμμονή ότι ήταν σοβαρά άρρωστη, ότι έπασχε από καρκίνο στο συκώτι. «Πήγαμε σε γιατρό και κάναμε εξετάσεις που έδειχναν ότι δεν είχε τίποτα. Επέμενε όμως. Μετά έλεγε ότι είχε καρκίνο σε άλλα σημεία του σώματος της. Τον τελευταίο μήνα προσπαθούσε να πείσει και εμένα ότι σοβαρά άρρωστος και εγώ. Και ότι έπρεπε να πάω σε γιατρό» είπε στους αστυνομικούς.

Και πρόσθεσε: «Τις τελευταίες μέρες μου έλεγε ότι πρέπει να προετοιμάσουμε το θάνατο μας».

Είπε ακόμη ότι τις τελευταίες μέρες η γυναίκα και μητέρα της κόρης του φαίνεται πως δεν ακολουθούσε την φαρμακευτική αγωγή της. «Έβλεπα κάποιες περίεργες κινήσεις. Εξαφανίζονταν τα χάπια της. Πιστεύω ότι κάπου τα έκρυβε γιατί ίσως σκεφτόταν να αυτοκτονήσει με χάπια. Δεν φανταζόμουν ότι θα σκεφτόταν να κάνει κακό στο παιδί μας» εξιστόρησε.

Η άτυχη 17χρονη που κατακρεούργησε η μητέρα της

Πηγή: iefimerida.gr