Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 19:49
Τοπικά

Στρώνουν σήμερα υπαίθριο γιορτινό τραπέζι Κουζίνα Αλληλεγγύης Βόλου και «Αχίλλειο»






Εορταστικό γεύμα για περισσότερα από 500 άτομα θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή του Θωμά στην παραλία του Βόλου, μπροστά στο καφέ «Αχίλλειο» από την Κουζίνα Αλληλεγγύης Βόλου, με την ευγενική χορηγία του Γιάννη Γρηγορίου, και τη βοήθεια της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών ΕΠΟΜΕΑ. Οι εθελοντές της Κουζίνας Αλληλεγγύης Βόλου ανέλαβαν να ετοιμάσουν περισσότερες από 500 μερίδες μακαρόνια με κρέας , σαλάτα, συνοδευτικά εδέσματα, τσίπουρο, κρασί, αναψυκτικά κ.ά. «Θα είμαστε εκεί από της 11 το πρωί και με ελληνική μουσική θα σας υποδεχτούμε, να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε ευχές για ένα καλύτερο μέλλον», επισημαίνει η Αγγελική Ιωαννίτη, διαχειρίστρια της Κουζίνας Αλληλεγγύης Βόλου.

Το γιορτινό τραπέζι είναι ανοιχτό για όλους τους Βολιώτες και είναι ενταγμένο στο γιορτινό πνεύμα των ημερών. Η προετοιμασία ξεκίνησε από την προηγούμενη μέρα, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα στις 12 το μεσημέρι, οπότε και θα ξεκινήσει η διανομή των εορταστικών γευμάτων, που προβλέπεται να συνεχιστεί και μετά το μεσημέρι.

Μιλώντας η Αγγελική Ιωαννίτη «ψυχή» της Κουζίνας Αλληλεγγύης Βόλου, υπογράμμισε ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία υλοποιείται με τη συνδρομή του Βολιώτη επιχειρηματία Γιάννη Γρηγορίου, αλλά και εθελοντών, οι οποίοι στηρίζουν την προσπάθεια. «Στόχος μας, υπογράμμισε η ίδια, είναι να έρθουμε σε επαφή με τον κόσμο, να τους ευχαριστήσουμε για τη στήριξή τους στο έργο μας και να τους ενημερώσουμε ότι είμαστε εδώ και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».

Ο επιχειρηματίας Γιάννης Γρηγορίου, πρόεδρος, παράλληλα, του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καφετεριών και Καταστημάτων Εστίασης της περιοχής μας, τόνισε από την πλευρά του ότι «το μήνυμα που θέλουμε να δώσουμε, είναι ότι μπορεί οποιοσδήποτε επιθυμεί, να πραγματοποιήσει ανάλογες πρωτοβουλίες. Με τις προσβάσεις που έχουμε ως επαγγελματίες με διάφορες εταιρίες, μπορούμε να στρώσουμε τραπέζι για το ευρύ κοινό και να συμβάλλουμε όλοι μας».