Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 22:20
Τοπικά

Στο φουλ οι εργασίες οδοποιίας, φωτεινής σηματοδότητησης και διαγραμμίσεων (photos)






Το Τμήμα Οδοποιίας της Τεχνικής Υπηρεσίας ολοκλήρωσε αυτές τις μέρες εργασίες πλακόστρωσης σε παρόδους τους πόλης όπως στην κάθετη πάροδο της οδού Θερμοπυλών 17 στη Νέα Δημητριάδα και στην πάροδο Ανθ.Γαζή 121 με Κουταρέλια.

Επίσης έγινε η πλακόστρωση του εξωτερικού χώρου στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής δίπλα στην οδογέφυρα του Αναύρου και αποκαταστάθηκαν τα πεζοδρόμια στη Γιάννη Δήμου 131 εμπρός από τον Παιδικό Σταθμό που δημιουργούσαν προβλήματα στην πρόσβαση των παιδιών .
Το Τμήμα Φωτεινής Σηματοδότησης τοποθέτησε νέους φωτεινούς σηματοδότες στη συμβολή των οδών Φιλαδελφείας και Εθνικών Αγώνων στη Νέα Ιωνία. Ο νέος κόμβος λειτουργεί κανονικά και έχει ρυθμιστεί έτσι ώστε να συντονίζεται με τον κόμβο Εθνικών Αγώνων και Ελευθ. Βενιζέλου.
Παράλληλα το Τμήμα Κυκλοφορίας της Δ/νσης Βιώσιμης Κινητικότητας προχώρησε στην διαγράμμιση του νέου κόμβου επί των οδών Φιλαδελφείας, Εθνικών Αγώνων καθώς και σε άλλους δρόμους όπως στην διάβαση επί της Αναπαύσεως με Χρήστου Λούλη απέναντι από το σουπερ μάρκετ Μασούτης στη Νέα Ιωνία και στη γέφυρα Διμηνίου όπου χρωμάτισε ενδείξεις “στοπ”.
Επιπλέον πρόκειται να προχωρήσει και η απομάκρυνση τριών ακόμη περιπτέρων μετά και τη νέα απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Πρόκειται για τα περίπτερα 1) στην Αθηνών ( απέναντι από την είσοδο του Πεδίου Άρεως), 2) στην Ερμού και Σκύρου και 3) Ιάσονος με Σποράδων (Εργ. Κέντρου).

Θανάσης Σταυρίδης:”Πρόκληση κάθε αίτημα των πολιτών μας

«Όλα τα τμήματά μας καθημερινά δουλεύουν και προσπαθούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες της πόλης, να βελτιώσουν την πρόσβαση των πολιτών στα σπίτια τους, την κίνησή τους στα πεζοδρόμια, την κυκλοφορία τους στην πόλη» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Δόμησης, Κυκλοφοριακών θεμάτων και Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σταυρίδης και πρόσθεσε «κάθε αίτημα αποτελεί πρόκληση για τα τμήματα του Δήμου και τη Δημοτική Αρχή. Με υπευθυνότητα και σύνεση ανταποκρινόμαστε όσο το δυνατόν ταχύτερα είναι δυνατόν στην επίλυση των προβλημάτων που ταλαιπωρούν τους πολίτες της πόλης μας».

 

IMG_2563

IMG_2560

IMG_2559

IMG_2572