Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 07:59
Αθλητικά

Στον τελικό κυπέλλου η ΑΕΚ






Με ένα «χρυσό» γκολ του Ράφικ Τζιμπούρ δύο λεπτά πριν από το τέλος, που ισοδυναμούσε με… ξαφνικό θάνατο για τον Ατρόμητο, η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό Κυπέλλου. Η Ένωση, έπαιξε με τη φωτιά στο Περιστέρι, αφού έδειξε να… ποντάρει τα πάντα στο σκορ που είχε εξασφαλίσει στο πρώτο ματς του ΟΑΚΑ (1-0).

Δεν παρουσίασε στο γήπεδο αποφασιστικότητα για να τελειώσει αυτή τη διπλή αναμέτρηση, άφησε τους γηπεδούχους να οδηγήσουν τα πράγματα σε ένα ανοιχτό παιχνίδι, στο οποίο και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει και τελικά το πλήρωσε από ένα αστείο πέναλτι του Λαμπρόπουλου στο 66′, που έφερε ξανά τα πάντα στα ίσια.

Όμως, μετά από το σοκ, η ΑΕΚ κατάφερε να βγάλει αντίδραση στα τελευταία λεπτά του αγώνα και εκμεταλλεύτηκε πιθανότατα την καλύτερη ολοκληρωμένη προσπάθειά της σε όλο το 90λεπτο, προκειμένου να φτάσει στο γκολ του Αλγερινού επιθετικού, που διαμόρφωσε το τελικό 1-1 και της έδωσε την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο στον τελικό της διοργάνωσης απέναντι στον Ολυμπιακό.