Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024 10:14
Τοπικά

Στον Βόλο σήμερα η τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ Νίκη Κεραμέως






Εκδήλωση – ανοικτή συζήτηση με θέμα «Προβληματισμοί για το σήμερα και το αύριο στην Παιδεία» διοργανώνουν σήμερα Πέμπτη 22 Μαρτίου η ΝΟΔΕ Μαγνησίας και ο Θεματικός Τομέας Παιδείας, στο ξενοδοχείο Volos Palace στις 18:00. Κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση θα είναι η κ. Νίκη Κ. Κεραμέως, υπεύθυνη Τομέα Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

Στο πλαίσιο της παρουσίας της κ. Νίκης Κ. Κεραμέως στον Βόλο, θα πραγματοποιηθεί σειρά επισκέψεων και συναντήσεων με τοπικούς φορείς. Ειδικότερα η κ. Κεραμέως θα επισκεφτεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, όπου θα έχει συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου κ. Γεώργιο Πετράκο. Επίσης, θα συναντηθεί με την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ.κ. Γιάννη Πολύζο και Σωκράτη Σαβελίδη, την ΕΛΜΕκαι τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Μαγνησίας. Επίσης θα έχει συνάντηση με τη ΔΗΜΤΟ Βόλου ΟΝΝΕΔ και τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Σημειώνεται τέλος, πως στη 13.30 η κ. Νίκη Κ. Κεραμέως θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, ενώ έπειτα θα προεδρεύσει σε συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Μαγνησίας.