Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 17:40
Αθλητικά

Στις Δικαιοσύνη ο Αποστόλης Γαλάτης για τους ισχυρισμούς του Μπονόβα






Στην αντεπίθεση πέρασε ο Αποστόλης Γαλάτης, ο οποίος με προσωπική του δήλωση απαντάει στον Ανδρέα Μπονόβα και στα όσα υποστήριξε χθες σε ραδιοφωνική εκπομπή.
Ο Αποστόλης Γαλάτης μάλιστα, τονίζει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη προκειμένου να αποδείξει ο Ανδρέας Μπονόβας τους οποίους ισχυρισμούς του.

Αναλυτικά η δήλωση του Αποστόλη Γαλάτη:

“Ψευδείς και άκρως συκοφαντικοί είναι οι σε βάρος μου ισχυρισμοί του παρεπιδημούντος στην πόλη μας, Αντρέα Μπονόβα, νεόκοπου παράγοντα(;) του Ολυμπιακού Βόλου και προς τούτο θα κληθεί να τους αποδείξει ενώπιον της Δικαιοσύνης, όπου προσφεύγω καταθέτοντας μήνυση και αγωγή.

Περιορίζομαι μόνο σε αυτή την απάντηση, αφού ασφαλώς διάλογος και μάλιστα δημόσιος, με κάποιον, που, όπως αφελώς ομολογεί, καταγράφει παράνομα τον συνομιλητή του, δεν χωρεί.

Άλλωστε η κοινωνία του Βόλου, όπου αυτή την περίοδο και οι δύο συνυπάρχουμε, έχει αποκρυσταλλωμένη άποψη για τον καθένα μας. Για εμένα ως επαγγελματία αθλητικό συντάκτη, που με τίμησε μάλιστα με το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου και για τον υβριστή μου, που όπως όλα δείχνουν ήλθε, είδε και απέρχεται, ως τραγικά αποτυχημένος…