Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 23:04
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στιγμές τρόμου για τον Σταμάτη Σπανουδάκη – Διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του και άρπαξαν μία περιουσία






Στιγμές τρόμου, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στην περιοχή Άνω Καρελλάς στο Κορωπί, έζησαν ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης και η σύζυγός του Ντόρη.

Σύμφωνα με την Espresso, η διάρρηξη έγινε πριν από μερικές μέρες και οι δράστες κατάφεραν να αρπάξουν δύο κοσμηματοθήκες γεμάτες χρυσαφικά, κειμήλια των γονέων του ζευγαριού αλλά και μετρητά συνολικής αξίας άνω των 200.000 ευρώ χωρίς να τους αντιληφθούν ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και η σύζυγός του που κοιμούνταν ανυποψίαστοι στην κρεβατοκάμαρα τους.

Οι δυο τους διαπίστωσαν τη διάρρηξη αρκετές ώρες αργότερα όταν ξύπνησαν. Αμέσως ενημέρωσαν το Τμήμα Ασφαλείας Κορωπίου. Όπως ανέφερε σοκαρισμένο το ζευγάρι στους αστυνομικούς, εκτιμά ότι οι διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι τα ξημερώματα χωρίς ωστόσο να τους αντιληφθούν. Και αυτό διότι ο μουσικοσυνθέτης εκείνο το βράδυ βρισκόταν για αρκετές ώρες στο στούντιο που έχει διαμορφώσει μέσα στην οικία και πήγε για ύπνο τα ξημερώματα, χωρίς να διαπιστώσει κάτι ύποπτο.

Οι αστυνομικοί που πραγματοποίησαν έρευνα στους χώρους κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι δράστες πήδηξαν πάνω από τον φράκτη του κήπου και κατάφεραν να φτάσουν στην μπαλκονόπορτα του πρώτου ορόφου χρησιμοποιώντας σκάλα. Από εκεί βρέθηκαν στην κρεβατοκάμαρα και άρπαξαν δύο κοσμηματοθήκες που ήταν γεμάτες με χρυσαφικά, κοσμήματα και οικογενειακά κειμήλια. Οι κακοποιοί εντόπισαν και άρπαξαν μετρητά που ξεπερνούν το ποσό των 200.000 ευρώ.

Πηγή πληροφοριών: Espresso