Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 00:57
Τοπικά

Στη φυλακή για κλοπές στον Βόλο 33χρονος Αλβανός






Τρύπωσε σε δύο σπίτια στον Βόλο και έκλεψε από οικιακές συσκευές μέχρι τσάντες θαλάσσης, κουβέρτες, παπούτσια, ποτά και τρόφιμα.

Ποινή φυλάκισης 38 μηνών μετατρεπόμενη προς πέντε ευρώ ημερησίως επέβαλε χθες το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 33χρονο Αλβανό κατηγορούμενο για κλοπή κατ’ εξακολούθηση.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε ερήμην για δύο κλοπές που συνέβησαν στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου του 2016. Μάλιστα, το δικαστήριο δεν του έδωσε τη δυνατότητα η ποινή να είναι εφέσιμη.

Καταδικαστική απόφαση εξέδωσε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και για έναν 39χρονο Βολιώτη, που κατηγορούνταν για κλοπή κατ’ εξακολούθηση και δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο για να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Ο 39χρονος έκλεψε στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2017 τη μοτοσικλέτα ενός Βολιώτη και διέρρηξε και ένα πολυκατάστημα, από το οποίο αφαίρεσε το ποσό των 1.000 ευρώ. Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος και εναντίον του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δεκαπέντε μηνών, μετατρέψιμη προς πέντε ευρώ ημερησίως.