Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 22:33
Παραθλητικά

Στην πορεία της 15/4 θα προσκληθούν και οι Κούγιας, Γερουλάνος, Παπανδρέου;






Τις τελευταίες ημέρες οι ανακοινώσεις γύρω από τον Ολυμπιακού Βόλου είναι αμέτρητες. Ανακοίνωση η ΠΑΕ, ανακοίνωση ο ΣΦΟΒ, ανακοίνωση οι Austrian, ανακοίνωση των παραιτηθέντων μελών της ΠΑΕ, και πάλι ανακοίνωση του ΣΦΟΒ, ανακοίνωση τα παλαιά μέλη του ΣΦΟΒ, ανακοίνωση οι ποδοσφαιριστές, ανακοίνωση οι «Malavetas» και πάει λέγοντας.
Με λίγα λόγια να είμαστε καλά να διαβάζουμε.
Εννοείται φυσικά ότι δεν πρόκειται να μπω στην ουσία των ανακοινώσεων και να κρίνω το τι γράφει η μία πλευρά και τι η άλλη σε ότι αφορά την ομάδα και την έως τώρα πορεία της. Δεν πρόκειται να κρίνω τα λεγόμενα της διοίκησης, ούτε φυσικά τα όσα… σούρουν οι φίλαθλοι στη διοίκηση αλλά και στους εξωδιοικητικούς παράγοντες όπως τους αποκαλούν.
Αλλωστε είμαι της άποψης ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να γράφει και να λέει ότι επιθυμεί, αρκεί να μην ξεπερνάει τα όρια.
Το να κάνει κάποιος κριτική για την πορεία της ομάδας είναι θεμιτό. Το να κάνεις κριτική για τις ενδεχόμενες λανθασμένες επιλογές της διοίκηση και αυτό είναι αποδεκτό.
Αλλά το να φτάνεις στο σημείο να πανηγυρίζεις που στις 15 Απριλίου ξεκινάει η περιβόητη δίκη των «στημένων», είναι απλά φτηνό και λυπηρό.
Το να φτάνεις στο σημείο να αφήνεις να εννοηθεί ότι ελπίζεις σε καταδίκη ενός εξωδιοικητικού παράγοντα (όποιος κι αν είναι αυτός), είναι ανήθικο.
Και επαναλαμβάνω. Δεν επιδιώκω να κρίνω κανέναν για τα γραφόμενα του, σε ότι αφορά την κριτική που γίνεται για την πορεία του Ολυμπιακού Βόλου.
Όμως έχω το δικαίωμα να κρίνω τα γραφόμενα του οποιουδήποτε με θίγουν ως άνθρωπο. Διότι όταν διαβάζω από κάποιους ότι εύχονται να καταδικαστεί ένας συμπολίτης τους, μόνο και μόνο επειδή η ομάδα που αγαπούν δεν είχε την πορεία που επιθυμούσαν, με ξεπερνάει κυρίως ως άνθρωπο.
Δεν πρόκειται να προχωρήσω σε μεγαλύτερη ανάλυση των σκέψεων μου. Όχι γιατί στερούμαι επιχειρημάτων, αλλά διότι κάποια πράγματα στη ζωή είναι αδιαπραγμάτευτα. Όπως η ηθική και η αξιοπρέπεια.
Το μόνο που αναρωτιέμαι είναι το εξής: Στην πορεία που σκοπεύει να διοργανώσει ο ΣΦΟΒ στις 15 Απριλίου θα προσκληθούν και οι Κούγιας, Γερουλάνος και Παπανδρέου για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί;