Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 16:28
LIFE

Στέφανο Σαρτίνι: «Γι’ αυτό επέλεξα την Ρούλα Κορομηλά»






Καλεσμένος στο Parole ήταν ο Στέφανο Σαρτίνι, ο οποίος μίλησε με την Αννίτα Πάνια και θυμήθηκε τις παλιές εποχές με το Ciao Ant1 και το Bravo. Μίλησε επίσης για την γνωριμία του με την Ρούλα Κορομηλά, αλλά και για το πώς την επέλεξε για να παρουσιάσει το show.

«Στις 31 Δεκεμβρίου στις 22:00 ήμασταν στο γραφείο του Κυριακού και ψάχναμε για παρουσιάστρια. Μετά πήγαμε στο ρεβεγιόν του ΑΝΤ1 στο “Διογένης” που το παρουσίαζε η Ρούλα κι εκεί την γνώρισα. Πρώτη φορά την είχα δει στην τηλεόραση, στο πρωινό. Εγώ πρότεινα να πάρουμε τη Ρούλα. Την πίστευα. Είχε ταλέντο. Ήταν καλύτερη απ’ όσες είχαν κάνει δοκιμαστικό. Δεν την ερωτεύτηκα αμέσως, μετά.

Μετά από δύο χρόνια που κάναμε το “Ciao”, πήγαμε στο Mega που κάναμε το “Bravo”, το άλλο κανάλι για κόντρα, έφερε άλλους Ιταλούς, αλλά εμείς κάναμε 45% – 50% και οι άλλοι 20%. Μετά από τρεις μήνες το έκοψαν. Είχαν κάνει το “Fantastico”, φέρανε Ιταλούς σκηνογράφους, σκηνοθέτες. Θυμάμαι μια φορά με τη Ρούλα είχε γίνει πανικός όταν πήγαμε κάτω από 40%. Υπήρχαν φωνές που πέσαμε κάτω από το 40%. Ήταν λίγο τότε. Ποτέ δεν είχαμε πέσει. Είχαμε ωραία “κόντρα” με τον Μικρούτσικο, με τον Μπονάτσο».