Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 00:34
Ελλάδα

Σοκ στη Λαμία: 22χρονος βρέθηκε νεκρός από καραμπίνα στο σπίτι της γιαγιάς του






Συγκλονίζουν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον 22χρονο νεαρό, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι της γιαγιάς του στις Θερμοπύλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές αφήνουν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 22χρονος Βασίλης έχασε τη ζωή του. Ο νεαρός άνδρας έμενε στο χωριό Δαμάστα του νομού Φθιώτιδας μαζί με τους γονείς του. Νωρίς το πρωί της Δευτέρας έφυγε από το σπίτι χωρίς να ειδοποιήσει τους γονείς του. Λίγη ώρα μετά έφτασε στις Θερμοπύλες στο σπίτι όπου μένει μόνιμα η γιαγιά και ο θείος του.

Μόλις ανέβηκε στο υπνοδωμάτιο, η γιαγιά άκουσε έναν πυροβολισμό και μόλις μπήκε στο δωμάτιο, είδε τον εγγονό της να κείτεται νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος. Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 22χρονος είχε βληθεί στο στήθος από καραμπίνα και από κοντινή απόσταση.

Σοκαρισμένη η ηλικιωμένη γυναίκα τηλεφώνησε στην αστυνομία και έπειτα από λίγα λεπτά έφτασε στο σημείο ειδικό κλιμάκιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας.

Η σορός του νεαρού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας και όλοι περιμένουν με αγωνία το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται και ο θείος του 22χρονου Βασίλη, ο οποίος επέστρεψε στο σπίτι λίγη ώρα μετά τον πυροβολισμό.

Αυτοκτονία ή έγκλημα; Την απάντηση σε αυτό το δίλημμα αναμένεται να δώσουν οι αρχές τις επόμενες ώρες αφού εξεταστούν εξονυχιστικά όλα τα ευρήματα στο δωμάτιο και παραδοθεί η έκθεση του ιατροδικαστή.