Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024 13:24
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ: Με κούτσουρο σκότωσαν την 63χρονη στη Λακωνία






Από δωμάτιο σε δωμάτιο φαίνεται ότι κυνηγούσε ο δολοφόνος την 63χρονη στο σπίτι της, στην κοινότητα Λεήμονα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, χτυπώντας την ξανά και ξανά στο κεφάλι της πολτοποιώντας το με ένα αμβλύ και βαρύ όργανο που δεν αποκλείεται να ήταν ένα από τα κούτσουρα που είχε για το τζάκι!

Το ενδεχόμενο η δολοφονία να έγινε με ένα όπλο το οποίο δεν έχει βρεθεί, ενισχύει την πιθανότητα να πρόκειται για κούτσουρο, καθώς στο τζάκι του σπιτιού ήταν αναμμένη φωτιά όπως προδίδουν οι στάχτες που βρέθηκαν. Η 63χρονη μητέρα δυο παιδιών πάλεψε με τον δράστη, καθώς διαπιστώθηκε ότι φέρει αμυντικά τραύματα στα χέρια και υπάρχουν ίχνη πάλης σε όλα τα δωμάτια της μονοκατοικίας. Ο ιατροδικαστής που έκανε την αυτοψία εκτιμά ότι ο θάνατος επήλθε μεταξύ 10 τη νύχτα και τα μεσάνυχτα της Παρεσκευής.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σπάρτης διαπίστωσαν ότι αρχικά ο δολοφόνος έσπασε κάποια τζαμάκια στην πόρτα της εισόδου, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει την πετούγια για να την ανοίξει από μέσα και να μπει. Ίσως, μάλιστα, να τον πήρε είδηση η άτυχη γυναίκα κι έτσι κλώτσησε με πολλή δύναμη την αλουμινένια πόρτα γκρεμίζοντάς την κυριολεκτικά! Αυτό δείχνει άτομο αποφασισμένο και ιδιαίτερα βίαιο κι έτσι οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν να ήταν γνωστός της 63χρονης.
Άλλωστε, δεν μπορούν ακόμη να τεκμηριώσουν το ενδεχόμενο της ληστείας, καθώς δεν γνωρίζουν αν έχει κλαπεί κάτι από το σπίτι. Έτσι κι αλλιώς, η γυναίκα δεν φύλαγε παρά μόνο ελάχιστα χρήματα για τα καθημερινά της έξοδα, καθώς η μονοκατοικία είχε γίνει στο παρελθόν στόχος διάρρηξης, όπως ανέφεραν τα παιδιά της που κατοικούν μόνιμα στην Αθήνα. Οι προσαγωγές υπόπτων από την ευρύτερη περιοχή συνεχίζονται, ωστόσο για ένα Μαροκινό και ένα Μολδαβό που προσήχθησαν χθες, δεν προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία και πιθανότατα θα αφεθούν ελεύθεροι.

 

 

Πηγή: protothema.gr