Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 17:41
Κόσμος

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή του Yves Saint Laurent με τον σοφέρ του






Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη για τη ζωή του δίπλα στον διάσημο σχεδιαστή μόδας Yves Saint Laurent και του εραστή του, Pierre Berge, παραχώρησε ο σοφέρ τους, Φαμπρίς Τομά. Ο Τομά εξήγησε πως διαδέχτηκε τον πατέρα του, ο οποίος ήταν επίσης εραστής τους, στη θέση του οδηγού του θρυλικού μόδιστρου.

Ανάμεσα στις πολλές λεπτομέρειες που έδωσε για την ερωτική του Yves Saint Laurent, ανέφερε πως απαραίτητος όρος για την πρόσληψή του ήταν να συμμετάσχει σε όργια και να γίνει το ερωτικό παιχνίδι των Pierre Berge και Yves Saint Laurent. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως ο ίδιος «δοκίμαζε» τους εραστές του Yves Saint Laurent, ο οποίος έπασχε από μελαγχολία.

Ο Φαμπρίς Τομάς, που είναι ο συγγραφέας του βιβλίου «Ο Saint Laurent και εγώ, μία πολύ προσωπική ιστορία», περιγράφει τον σχεδιαστή και τον εραστή του ως δύο ανθρώπους εξαρτημένους από τα σεξουαλικά όργια. Συμφωνα με τον Τομά, ο Pierre Berge μαστίγωνε τους πολλούς εραστές του, ενώ ο Yves Saint Laurent ζητούσε από τους δικούς του εραστές να τον μαστιγώνουν για να είναι σε θέση να δημιουργήσει.