Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 15:40
Αθλητικά

Σκίμπε: «Ουτοπικό να κατακτήσει η Ελλάδα ξανά το Euro»






Σε συνέντευξή του στη Γερμανία, ο νέος τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Μίκαελ Σκίμπε θεωρεί πως οι Έλληνες δικαιούνται να κάνουν όνειρα πρόκρισης στις μεγάλες διοργανώσεις, αλλά όχι και στην κατάκτηση τροπαίου όπως το 2004.
Ο Σκίμπε μίλησε στο Kicker για πρώτη φορά μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας μας, αναφέροντας πως στην Ελλάδα θα πρέπει να ονειρεύονται την πρόκρισή τους σε Euro ή Παγκόσμια Κύπελλα, όχι όμως και την κατάκτηση τροπαίων, όπως το Euro του 2004.
«Οι Έλληνες δικαιούνται να διεκδικούν μια θέση σε Euro ή Παγκόσμιο Κύπελλο. Το να σκέφτονται όμως ότι θα κατακτήσουν ξανά ένα ευρωπαϊκό τίτλο είναι ουτοπικό. Αυτό δεν μπορεί να επαναληφθεί», υπογράμμισε ο Σκίμπε, ο οποίος σχολίασε και την παρουσία του Γερμανού Ότο Ρεχάγκελ στον πάγκο, με τον οποίο η Ελλάδα γνώρισε μεγάλες επιτυχίες:
«Ο Ότο Ρεχάγκελ μου έχει αφήσει πολύ μεγάλα παπούτσια για να φορέσω», επισήμανε ο Σκίμπε, δείγμα του δύσκολου έργου που ξέρει ότι αναλαμβάνει στην Εθνική Ομάδα.