Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 19:24
Τοπικά

Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ 47χρονος μετά από πτώση






Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Βόλου 47χρονος Αλβανός κάτοικος Αλμυρού, ο οποίος μετά από νυχτερινή έξοδο την Τρίτη το βράδυ γλίστρησε, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι και το λαιμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση προχθές γύρω στις 10 το πρωί στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού από άτομο που δεν άφησε τα στοιχεία του και δήλωσε στους γιατρούς ότι έπεσε από σκάλα.

Ο 47χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νομαρχιακό Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείου και εισήχθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε ιδιαίτερα κρίσιμη και άμεσα εισήχθη στη Χειρουργική Κλινική καθώς έφερε βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Επιπλέον φέρει τραύματα και στην τραχηλική χώρα και σε διάφορα σημεία του σώματός του, υποβλήθηκε σε επέμβαση και στη συνέχεια εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού απέδωσε το περιστατικό σε ατύχημα. Ο συγκάτοικός του 30χρονος, επίσης Αλβανός, συνελήφθη από την Αστυνομία, καθώς προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε φυλάκιση τριών μηνών για παράβαση του Νόμου Περί Αλλοδαπών.

Στην Αστυνομία παρουσιάστηκε η αδερφή του 47χρονου όπως και στο Νοσοκομείο και ζήτησε να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του. Ο 47χρονος είναι παντρεμένος όμως, η οικογένειά του διαμένει στην Αλβανία.

από την εφ. ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ