Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 08:49
Παραπολιτικά

Σενάρια και “παγίδες” από ξεπεσμένους βαρονέτους της ΝΔ στο Βόλο






Πολλά και διάφορα, από ενδιαφέροντα έως γραφικά, διαβάζουμε εσχάτως για τις δημοτικές εκλογές που στην καλύτερη περίπτωση (για τους αδημονούντες) θα γίνουν σε 15 μήνες από τώρα (Μάιος ‘19) και στην χειρότερη σε 18 ή 19 (Σεπτέμβριος ή Οκτώβριος ‘19). Εύλογα λοιπόν τα περισσότερα σενάρια εξ αυτών είναι φρούδες ελπίδες ή εξωτερίκευση μύχιων πόθων ή διοχετεύονται από ενδιαφερομένους για να βολιδοσκοπήσουν αντιδράσεις.

Ετσι είδαμε τις τελευταίες μέρες να επιμένουν τα σενάρια που θέλουν τον ένα από τους δυο γιους της Ζέττας Μακρή, τον Κωνσταντίνο, να εκτίθεται (μεταφορικώς και κυριολεκτικώς) ως υποψήφιος σύμβουλος με την υποψήφια (;) Δήμαρχο, θυγατέρα του Βαγγέλη!

Βέβαια το παλικάρι, απ’ ότι λένε όσοι γνωρίζουν καλώς τι συμβαίνει, ουδεμία διάθεση έχει να εμπλακεί, στο προσεχές μέλλον τουλάχιστον, με την πολιτική, αφού εργάζεται αυτό το διάστημα στην Γκάνα, σε ένα μεγάλο πρότζεκτ στον τομέα της ενέργειας και αμέσως μετά θα ασχοληθεί με ένα αντίστοιχο στη Σερβία.

Αλλά και αυτό να μην συνέβαινε όσοι δεν ήρθαν από τον πλανήτη Αρη (όπου η αλήθεια είναι ότι η θυγατέρα θα μπορούσε να έχει πιθανότητες εκλογής) και γνωρίζουν τα όσα έχουν συμβεί επί χρόνια στη ΝΔ, ξέρουν καλά ότι ο Κωνσταντίνος Θεοφίλου – Μακρής πιο εύκολα θα κατερχόταν υποψήφιος με το Νάνο και τον ΚΚΕ παρά με τη θυγατέρα του Βαγγέλη!

Κι αν διερωτάσθε γιατί αυτά τα πανομοιότυπα δημοσιεύματα, η εξήγηση είναι απλή αφού διακινούνται από πολιτικάντηδες και ξεπεσμένους βαρονέτους της τοπικής ΝΔ, που ζουν ακόμα με τις αναμνήσεις της όποιας ισχύος τους κάποιες δεκαετίες πριν. Και λειτουργούν με παιδαριώδεις, αφελείς σχεδιασμούς, αγνοώντας την κοινωνία, που φυσικά τους αγνοεί.

Πάντως αν θέλουν κάπιοον ή κάποια να στριμώξουν ας βρουν κάτι πιο έξυπνο. Αυτό βρομάει από μακριά…