Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024 05:14
Τοπικά

Σεμινάριο coaching από τον Δήμο Βόλου και τον “Ιππόκαμπο”

Ο Δήμος Βόλου-Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Ν. Μαγνησίας  “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ”  σας προσκαλούν  σε ένα ενδιαφέρον σεμινάριο Coachingτην Πέμπτη  22/03/2018, και ώρα έναρξης 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του  Δήμου Βόλου, με θέμα «Αλλάζουμε τρόπο σκέψης, αλλάζουμε ζωή» . Κύρια ομιλήτρια είναι η κα Βαλεντίνα Κόρδη, Προπονήτρια Αλλαγής Τρόπου Σκέψης & Υψηλής Απόδοσης, (HighPerformance& MindsetCoachforEntrepreneurs, Executives& Teams).
Το σεμινάριοαπευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να εφαρμόσουν εκείνες τις τεχνικές σκέψης στην καθημερινότητά τους, οι οποίες θα τους βοηθήσουν να εστιάζουν στις λύσεις και όχι στα αδιέξοδα και στα προβλήματα στη ζωή τους, καθώς και στη διαχείριση των δυσκολιών που προκύπτουν μέσα σε αυτή με αποδοτικό και ωφέλιμο για τους ίδιους και το περιβάλλον τους, τρόπο.
Τι διαφορά έχουν δύο άνθρωποι που πετυχαίνουν διαφορετικά αποτελέσματα στη ζωή τους, ενώ βρίσκονται στην ίδια κατάσταση ή ζουν κάτω από τις ίδιες συνθήκες ζωής; Σκέφτονται με διαφορετικό τρόπο με αποτέλεσμα να αισθάνονται διαφορετικά και να επιλέγουν να κάνουν διαφορετικές ενέργειες στη ζωή τους.
Οι συμμετέχοντες λοιπόν θα ανακαλύψουν πώς αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης τους, μπορούν να αλλάξουν τη συναισθηματική τους κατάσταση, η οποία αποτελεί το κίνητρο τελικά για ό,τι βάζουμε στόχο να πετύχουμε στη ζωή μας ή το αντικίνητρο για να μην βάζουμε στόχους στη ζωή και να μην έχουμε όραμα για εξέλιξη.