Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024 06:53
Αθλητικά

Πότε επιστρέφουν Λεόν και Γκουγκούδης






Αρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στη δράση τόσο για τον Ντιέγκο Λεόν όσο και για τον Σπύρο Γκουγκούδη. Οι δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου καθημερινά ανεβάζουν στροφές και είναι θέμα χρόνου να τεθούν στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου.

Πότε όμως θα γίνει αυτό; Για τον Σπύρο Γκουγκούδη η επιστροφή του αναμένεται την ερχόμενη Κυριακή στο ματς με τον Εργοτέλη. Ο νεαρός ακραίος αμυντικός έχει ξεπεράσει πλήρως τη θλάση που τον ταλαιπώρησε και λογικά θα είναι στην αποστολή για το Ηράκλειο. Βέβαια το πιθανότερο είναι να μην ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα, μια και δεν έχει ακόμα ρυθμό, ωστόσο αν χρειαστεί θα αγωνιστεί για μικρό χρονικό διάστημα.

Οσο για τον Ντιέγκο Λεόν, αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα Σμύρνης και όχι από αυτή την Κυριακή. Κι αυτό διότι το ιατρικό επιτελείο δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ρισκάρει τυχόν νέα υποτροπή. Για το λόγο αυτό έχει αποφασιστεί να προφυλαχθεί από τον αγώνα με τον Εργοτέλη ώστε να είναι 100% όταν επιστρέψει στη δράση.