Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024 21:49
Παραπολιτικά

Πόλεμος Δημ. Μαρέδη με την Μαρίνα Χρυσοβελώνη και στη μέση η…Γεωργία Βασιλειάδου!






Ένα παραπολιτικό σχόλιο στην ιστοσελίδα που διατηρεί ο γνωστός δημοσιογράφος του ASTRA, Δημ. Μαρέδης και στο οποίο με τίτλο «Η κυρία Δήμαρχος!» αναφερόταν στην πρώην υφυπουργό, κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ενδιαφέρεται να διεκδικήσει το δημαρχιακό αξίωμα, προκάλεσε την έντονη αντίδραση της δεύτερης, που μέσω σχολίου στο λογαριασμό της στο FaceBook επιτέθηκε στο δημοσιογράφο, χαρακτηρίζοντας τον «καφετζού»!

Τα κείμενα των δύο πλευρών, για όσους ενδιαφέρονται, έχουν ως εξής:

Το παραπολιτικό σχόλιο…

Η κυρία Δήμαρχος!

“Η Κυρία Δήμαρχος” ήταν η Γεωργία Βασιλειάδου στην ομότιτλη ταινία του 1960.
Τώρα, πληροφορίες του TheNewspaper.gr αναφέρουν ότι τη θέση αυτή επιθυμεί να διεκδικήσει το 2019 η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Ήδη φαίνεται ότι το σκέφτεται, όμως το τοπίο παραμένει θολό, όσο δεν έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του με τις δικαστικές του εκκρεμότητες ο Αχιλλέας Μπέος.
Φήμες αναφέρουν ότι οι δύο τους βρίσκονται σε συνενόηση, όμως αυτό δεν επαληθεύεται από το ρεπορτάζ.

..και η απάντηση Χρυσοβελώνη

Με την επιτυχημένη του εκπομπή «πες το στον Astra» ο παρουσιαστής της κ. Μαρεδης-μόνιμο θέμα και μάλιστα σε υψηλές θέσεις της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» – κατάφερε το ακατόρθωτο. Μίλησε με τα άστρα αυτοπροσώπως. Φήμες ότι ζήλεψε την δόξα της Γεωργίας Βασιλειάδου στο ρόλο της Καλιόπης στην κινηματογραφική ταινία «καφετζού» διαψεύδονται από έγκυρους κύκλους. Τελικά η δημοσιογραφική γελοιότητα ορισμένων είναι πιο απέραντη από την ανθρώπινη βλακεία.