Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 21:10
Τοπικά

Προσοχή: «Κομπίνα» σε βάρος εμπόρων στο Βόλο






«Κομπίνα» για να αποκομίσουν χρηματικά ποσά που δεν ξεπερνούν τα 35 Ευρώ σκαρφίστηκαν επιτήδειοι στον Βόλο, αναφέρει σε ρεπορτάζ του o τηλεοπτικός σταθμός Thessaliatv . Σύμφωνα με καταγγελίες τις τελευταίες ώρες άγνωστοι τηλεφωνούν σε ανυποψίαστους καταστηματάρχες της πόλης και τους ζητούν να καταβάλλουν σε τραπεζικό λογαριασμό το ποσό των 35 Ευρώ αλλιώς θα βρεθούν αντιμέτωποι με πρόστιμα λόγω οφειλών που ισχυρίζονται ότι έχουν. Σύμφωνα με τις καταγγελίες οι άγνωστοι τηλεφωνούν στα υποψήφια θύματα τους με απόκρυψη αριθμού και εμφανίζονται ως εκπρόσωποι της Ένωσης Εμπόρων.

Η είδηση που βλέπει το φως της δημοσιότητας προκάλεσε τη άμεση κινητοποίηση της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου που ήδη ενημερώνει τα μέλη του συλλόγου προκειμένου να μη πέσουν θύματα των επιτηδείων που προσπαθούν με αθέμιτα μέσα να αποκομίσουν χρηματικά οφέλη. Σύμφωνα με το πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κώστα Τσέλιο “Ένωση Εμπόρων” δεν υφίσταται και οποιαδήποτε ενέργεια γίνει πρόκειται για παράνομη πράξη.

Σχολιάζοντας πάντως το γεγονός ο κ Τσέλιος ανέφερε πως αποτελεί ένα απο τα πολλά περιστατικά που κατά καιρούς σχεδιάζουν κάποιοι αετονύχηδες προκειμένου να βγάλουν εύκολα χρήματα από ανυπεράσπιστους πολίτες. Παράλληλα προτρέπει όποιον δεχτεί τηλεφώνημα από τους αγνώστους να ενημερώσει την αστυνομία και τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου.