Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 02:19
Αθλητικά

Πράσινο φως από την Αστυνομία για τον τελικό – Ολα όσο αποφασίστηκαν στη σημερινή σύσκεψη






Οριστικά και αμετάκλητα ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος το ερχόμενο Σάββατο μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί στο Βόλο και συγκεκριμένα στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Κι αυτό γιατί στη σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι υπήρξε συμφωνία από όλες τις πλευρές και για όλα τα θέματα, με την Αστυνομία να ανάβει το “πράσινο φως”

Στη σημερινή σύσκεψη πήραν μέρος εκπρόσωποι της ΕΠΟ με επικεφαλής τον Ζήση Βρύζα, ο Δήμαρχος Βόλου και εκπρόσωποι του Δήμου, εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, της ΕΠΣΘ, ενώ την ΑΕΚ εκπροσώπησε ο Μηνάς Λυσσάνδρου και τον ΠΑΟΚ ο Μάκης Γκαγκάτσης.

ΑΠό την πλευρά της η Αστυνομία ζήτησε τη συνδρομή του Δήμου Βόλου για να γίνουν κάποιες εργασίες στις εξέδρες και να τοποθετηθούν κάποια κιγκλιδώματα για την καλύτερη δυνατή ασφάλεια, ενώ αποφασίστηκε να τοποθετηθούν και δίχτυα πίσω από τις δύο εστίες.

Επιπλέον αποφασίστηκε να διατεθούν περίπου από 8.000 εισιτήρια σε κάθε μία από τις φιναλίστ, ενώ άλλα 2.500 εισιτήρια θα πάρει η ΕΠΟ. Κοινώς για τον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου θα τυπωθούν περίπου 18.500 εισιτήρια από τα περίπου 23.000 που είναι η χωρητικότητα του σταδίου.

Στην κερκίδα που βρίσκεται απέναντι από τα επίσημα θα υπάρξει νεκρή ζώνη που θα χωρίζει τους φιλάθλους των δύο ομάδων, με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να καταλαμβάνουν το πέταλο αριστερά από τα επίσημα και της ΑΕΚ δεξιά.

Οσον αφορά τον χλοοτάπητα, διαπιστώθηκε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ωστόσο από αύριο θα μεταβεί στο Βόλο ειδικό συνεργείο από την Αθήνα, προκειμένου να προβεί στην απαραίτητη συντήρηση.

Τέλος, η αστυνομική διεύθυνση Μαγνησία ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους των δύο ομάδων, ότι τόση η αποστολή της ΑΕΚ όσο και του ΠΑΟΚ θα αφιχθούν στο Βόλο την Πέμπτη και θα καταλύσουν η πρώτη στο Valis στην Αγριά και του ΠΑΟΚ στο Xenia.