Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 13:06
Παραπολιτικά

Πολλά τα αντίδοτα της χρεοκοπίας- Καρεκλίδης και Δανός στην εφορία πανικός!






Δεν εκτιμήθηκε όσο έπρεπε από τους πολίτες του Βόλου η εκδήλωση παρουσίασης του τελευταίου βιβλίου του Λαοκράτη Βάσση «Το πολιτιστικό αντίδοτο στη χρεοκοπία», που διοργάνωσε η εφημερίδα «Θεσσαλία» και προλόγισε ο εκδότης-διευθυντής της εφημερίδας «Θεσσαλίας» κ. Βασίλης Δανός! Και όμως πέραν από το φολκλόρ του πράγματος που πολύ διέκριναν (να σκεφθείτε μέχρι και ο Παντελής Μαστρογιάννης ανέπτυξε τις απόψεις του) και απείχαν, η συζήτηση θα μπορούσε να γίνει άκρως ενδιαφέρουσα και επιχειρηματικά, αν πείθονταν ο κ Δανός να αποκαλύψει και άλλα αντίδοτα για την αντιμετώπιση της χρεοκοπίας, όπως αυτά για την εφημερίδα «ΘΕΣΣΑΛΙΑ» με τα πολλά χρέη σε εργαζομένους, προμηθευτές, τράπεζες και προς το Δημόσιο και Ασφαλιστικά ταμεία, βεβαίως, βεβαίως!

Βλέπετε δεν είναι μόνο η οικογένεια Καρεκλίδη που φιγουράρει σε θέση περίοπτον, με 3 εκατομ. Ευρώ (!), στη λίστα των φεσαδόρων του Δημοσίου, είναι και η εταιρία «ΘΕΣΣΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ», με μεγαλομέτοχο τον κ. Δανό, που μέχρι πριν λίγο καιρό εξέδιδε τη ΘΕΣΣΑΛΙΑ, πριν περάσει για προφανείς λόγους στην εκμετάλλευση μιας «ΘΗΤΑ ΕΠΟΙΚΟΝΩΝΙΑ» ΕΠΕ και μας μπερδέψει λίγο με τα μετοχικά σχήματα. Οι «ΘΕΣΣΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ», λοιπόν, σύμφωνα με την επίσημη λίστα του υπουργείου οφείλει 858.876,88 στο ΕΦΚΑ και 840.961,81 στο ΔΗΜΟΣΙΟ, δηλαδή σύνολο: 1.699.838,69!!!

Ηθικόν δίδαγμα; Αν θέλετε να είστε τιμητές των πάντων, να έχετε την πλήρη και απόλυτα αληθινή άποψη επί παντός επιστητού, να παραδίδετε μαθήματα ήθους και Δημοκρατίας, κλπ, πρέπει να ακολουθήσετε το λαμπρό παράδειγμα των κ Καρεκλίδη και Δανού με τις λαμπρές επιδόσεις στο φέσωμα του Δημοσίου, είτε προσωπικά, είτε μέσω εταιριών. Γιατί επιτέλους ο Βόλος είναι Δημοκρατικός και… (διακόπτω, δεν αντέχω άλλο, πάνω για…)