Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 13:24
Αθλητικά

Ποια η άποψη των Ισπανών για τον Χουάν Φεράντο – Τον χαρακτηρίζουν “Γκουαρδιολίστα”






‘Aνερχόμενο προπονητή, ο οποίος βαδίζει στα χνάρια του Πέπε Γκουαρδιόλα, χαρακτηρίζουν οι Ισπανοί τον Χουάν Φεράντο, ο οποίος συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Βόλος Ν.Π.Σ.

Αμέσως μετά την είδηση ότι ο 36χρονος Ισπανός τεχνικός θα αναλάβει τα ηνία του Βόλος Ν.Π.Σ., το Volosday.gr επικοινώνησε με τον Ισπανό δημοσιογράφο της «Sport της Βαρκελώνης», Σέρτζι Τζουνκέρας, προκειμένου να μάθει την άποψη των Ισπανών για τον Φεράντο.

Ο Ισπανός δημοσιογράφος, ερωτηθείς για την προπονητική αξία του Χουάν Φεράντο, απάντησε: «Πρόκειται για έναν επιθετικό προπονητή, ο οποίος είναι μελετητής του ποδοσφαίρου. Του αρέσει να μαθαίνει διαρκώς και γι αυτό το λόγο παρακολουθεί συνεχώς σχολές και σεμινάρια. Ποντάρει πολύ στις νέες τεχνολογίες και προσπαθεί τις γνώσεις του στους παίκτες του. Θεωρεί πολύ σημαντικό το κομμάτι της ψυχολογίας, ενώ δεν αρέσκεται στις φωνές» τόνισε ο Σέρτζι Τζουνκέρας και συμπλήρωσε: «Εδώ στην Ισπανία, τον χαρακτηρίζουν “Γκουαρδιολίστα” κι αυτό διότι από την έως τώρα πορεία του, έχει δείξει ότι είναι της ίδιας φιλοσοφίας και λειτουργίας με τον Πέπε Γκουαρδιόλα».