Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024 08:08
Αθλητικά

Περιμένοντας τις απαντήσεις από την ΕΠΟ






Εν αναμονή των απαντήσεων της ΕΠΟ και των αρμόδιων φορέων σε καίρια ερωτήματα που αφορούν το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η διοίκηση του Ερασιτέχνη.
Ο Νίκος Τσεκούρας και τα υπόλοιπα μέλη του μητρικού σωματείου έχουν αναλάβει πρωτοβουλίες για το «αύριο» της ομάδας, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν πάρει τις πολυπόθητες απαντήσεις από την πολιτεία σε καίρια ερωτήματα. Ποια είναι αυτά;
Πρώτον σε ποια κατηγορία θα κληθεί να αγωνιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα κα δεύτερον και σημαντικότερον τι θα ισχύσει με τα χρέη που έχουν τελεσιδικήσει σε Δημόσιο και ποδοσφαιριστές.
Καταλαβαίνετε βέβαια ότι όσο δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο σε αυτά τα δύο σημαντικά ερωτήματα τόσο θα παραμένει αβέβαιο το «αύριο» της ομάδας. Και μπορεί να μεσολαβεί αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι το καλοκαίρι όταν και θα κληθεί ο Ερασιτέχνης να αποφασίσει για την καλύτερη δυνατή λύση, ωστόσο όσο περνούν οι μέρες και δεν υπάρχουν ξεκάθαρες απαντήσεις τόσο ενισχύεται η ανησυχία.
Για την ερχόμενη Τρίτη μάλιστα έχει προγραμματιστεί ραντεβού μεταξύ των μελών του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου και της ΕΕΑ, ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι από αυτή τη συνάντηση δεν αναμένεται να προκύψει κάτι ουσιαστικό, διότι πολύ απλά τα πάντα εξαρτώνται από την ΕΠΟ.
Η Ομοσπονδία θα είναι που θα ερμηνεύσει το νόμο και θα αποφασίσει για το τι προβλέπεται στις περιπτώσεις του Εργοτέλη και του Ολυμπιακού Βόλου.
Την ίδια στιγμή πάντως, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει την προσπάθεια του για εγγραφή νέων μελών, χωρίς όμως να υπάρχει μέχρι στιγμής η επιθυμητή ανταπόκριση από τους φίλους της ομάδας. Ενδεχομένως και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να περιμένουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο.