Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 17:02
Αθλητικά

Παπαλάκης: «Ούτε πρωτοετής φοιτητής θα αμφισβητούσε την ψηφοφορία»






Με δήλωσή του την Πέμπτη, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής καταδίκασε την διαδικασία της ψηφοφορίας της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την υπόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη και το αν ασκεί διοίκηση στον Ολυμπιακό, θέτοντας επί της ουσίας θέμα παραβίασης των κανόνων και των προβλεπόμενων διαδικασιών.
Μια μέρα αργότερα, την Παρασκευή, ο πρόεδρος της ΕΕΑ Κωνσταντίνος Παπαλάκης, έκανε δημόσια τοποθέτηση για το θέμα, μιλώντας στο SoccerPlus, αρνούμενος πως υπήρξε οποιοδήποτε πρόβλημα.
Αναλυτικά, η δήλωσή του, αναφέρει: «Δεν προτίθεμαι και δεν πρόκειται να παραιτηθώ. Εξεπλάγην με όσα πληροφορήθηκα ότι γράφονται στο διαδίκτυο περί του αντιθέτου, αφού δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η διαδικασία της ψηφοφορίας και της λήψης της απόφασης ήταν άψογη και προπάντων νόμιμη. Ούτε πρωτοετής φοιτητής της νομικής δεν θα μπορούσε να υποστηρίξει το αντίθετο. Παραμένω στη θέση μου για να προσθέσω ένα λιθαράκι προς την κατεύθυνση της βελτίωσης του επαγγελματικού αθλητισμού στην Ελλάδα που είναι ένας χώρος που νοσεί».