Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 13:05
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παξοί: Αυτός είναι ο 15χρονος που σκοτώθηκε από το ταχύπλοο που οδηγούσε ο πατέρας του (photos)






Παραμένει συγκλονισμένη η κοινωνία των Παξών από την τραγωδία του περασμένου Σαββάτου όταν ένα 15χρονος έχασε τη ζωή του. Ο νεαρός έπεσε από το φουσκωτό που είχε νοικιάσει ο πατέρας του και η προπέλα τον χτύπησε θανάσιμα.

Ο 53χρονος Paul Finnett, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ενέργειας και μεταλλευμάτων Aon, οδηγούσε το ταχύπλοο στις «boys-own» διακοπές στους Παξούς. Στο φουσκωτό επέβαιναν οι γιοι του Toby, 15, Benjamin, 17, και Kai Stark, 14 ετών.

Ένα περίπου μίλι αφού ξεκίνησαν τη βόλτα τους έπεσαν σε ασταθή νερά. Ο 15χρονος έχασε την ισορροπία του από τις αναταραχές και έπεσε σε θάλασσα. Τότε τον διαμέλισε η προπέλα του ταχύπλοου.

Ο Paul Finnett από το Littlehampton, στο δυτικό Σάσεξ, έπεσε αμέσως στο νερό και τράβηξε πίσω στο σκάφος τον γιο του. Αμέσως κατευθύνθηκε στο πλησιέστερο λιμάνι. Δυστυχώς ήταν αργά για τον νεαρό.

Στα αριστερά ο άτυχος νεαρός. Στη φωτογραφία διακρίνονται ο μεγαλύτερος αδερφός του, ο πατέρας του και ο θετός αδερφός του

Στα αριστερά ο άτυχος νεαρός. Στη φωτογραφία διακρίνονται ο μεγαλύτερος αδερφός του, ο πατέρας του και ο θετός αδερφός του

 

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός από τα αδέρφια του

Σύμφωνα με τα αδέρφια του ο Toby ήταν ένας ταλαντούχος δρομέας και κινηματογραφιστής.

Ο μεγαλύτερος αδερφός του Benjamin σχολίασε ότι ήταν ο πιο απίστευτος και αγαπητός χαρακτήρας. Ο συντετριμμένος πατέρας περιέγραψε τη στιγμή που πήδηξε στη θάλασσα στην προσπάθειά του να σώσει τον γιο του.

Ο θετός του αδερφός Kai ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram όπου τα αδέρφια πηδούν από τα βράχια στο νερό. «Ποτέ δεν θα ξεχάσω τον αδερφό και καλύτερό μου φίλο».

Στη διάρκεια της εκδρομής τους είχε εκδοθεί κόκκινη προειδοποίηση μεταξύ Παξών και Κέρκυρας.

Ο 15χρονος Toby αγκαλιά με το πατέρα και τον αδερφό του

Ο 15χρονος Toby αγκαλιά με το πατέρα και τον αδερφό του

 

 

Πηγή: dailymail.co.uk