Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 13:52
Τοπικά

Πανικός για την Black Friday σε όλη την Ελλάδα -Ατέλειωτες ουρές στα καταστήματα και στο Βόλο






Πρωί – πρωί ξεχύθηκαν στα πολυκαταστήματα για να εκμεταλλευτούν τις προσφορές και οι Βολιώτες, και να αγοράσουν προϊόντα στη μισή και χαμηλότερη ακόμη τιμή, στο πλαίσιο της Black Friday, που είχε προαναγγελθεί εδώ και καιρό.

Τόσο στην οδό Ερμού, όσο και σε δρόμους που βρίσκονται γνωστά πολυκαταστήματα σημειώνεται το αδιαχώρητο, όπως στην οδό Ογλ – Κονταράτου, η κυκλοφορία των αυτοκινήτων γίνεται μετ’ εμποδίων, λόγω της κίνησης ανθρώπων που περιμένουν να μπουν στο πολυκατάστημα.

Η «Black Friday» θεσπίστηκε στις ΗΠΑ και εορτάζεται σε αρκετές χώρες, την τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου και είναι μια ημέρα όπου τα καταστήματα πραγματοποιούν πολύ μεγάλες εκπτώσεις έως 80%.

Σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας γνωστά πολυκαταστήματα έχουν προσφορές έως και 80%, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι πολλοί στήθηκαν έξω από τις πόρτες των μαγαζιών πριν καν αυτά ανοίξουν.

Στην Αθήνα έξω από τα Public τόσο στο Mall στο Μαρούσι όσο και στο κατάστημα στον Πειραιά, οι ουρές σχηματίστηκαν από πολύ νωρίς. Αντίστοιχη είναι και η εικόνα στο κατάστημα στο Σύνταγμα. Στο Μαρούσι, πιο συγκεκριμένα, η ουρά έφτασε ακόμη και τα 60 μέτρα, με περισσότερους από 250 ανθρώπους να περιμένουν υπομονετικά.

Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη εκατοντάδες άτομα συγκεντρώθηκαν τα ξημερώματα έξω από το Public στην οδό Τσιμισκή, προκειμένου να είναι από τους πρώτους που θα κάνουν τις αγορές τους, εκμεταλλευόμενοι τις χαμηλές τιμές και εκπτωτικές προσφορές της τάξεως του 30-40%. Χαρακτηριστικό είναι ότι -λίγο πριν ανοίξουν οι πόρτες- η ουρά του πολυκαταστήματος έφτανε τα 100 μέτρα.

Πάτρα

To αδιαχώρητο επικράτησε και σε πολλά μαγαζιά της Πάτρας, με τους καταναλωτές να μπαίνουν στα πολυκαταστήματα με το… καλημέρα με σκοπό να προλάβουν κάποια καλή προσφορά.