Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 20:28
Παραπολιτικά

Παγκόσμιο βραβείο «Η θυγατέρα»!!!!






Με το βαρύγδουπο τίτλο «Επιστημονικό «όχι» σε οποιαδήποτε παρέμβαση στην οδό Καραμπατζάκη» το παράρτημα Μαγνησίας του ΤΕΕ – μαγαζί της θυγατέρας του Βαγγέλη (και του πρώην ιδιοκτήτη του «Μπορντελό»), μας γνωστοποιεί την άποψή της, που προφανώς τη θεωρεί και θέσφατο και απαιτεί να την αποδεχτούμε.

Επειδή μηχανικοί δεν είμαστε, αλλά ανάγνωση ξέρουμε, θα υπενθυμίσουμε στη φιλόδοξη, επί ματαίω, θυγατέρα, μια άλλη άποψη του ΤΕΕ Μαγνησίας, όπως καταγράφεται σε ανακοίνωση για την κυκλοφοριακή μελέτη Φραγκινέα, που υπογραφούν οι Γιάννης Πρίντζος και Πέτρος Σούρλας (αριθμ. πρωτ: 268, στις 29 Φεβρουαρίου 2000) προς τον τότε Δήμαρχο, Μιχ. Κουντούρη και όπου επί λέξει αναφέρονται και τα εξής:

  • Οι παρόχθιοι δρόμοι του Κραυσίνδωνα να χρησιμοποιηθούν μόνον για ήπια κυκλοφορία
  • Κρίνει αναγκαίο ότι πρέπει να δοθεί κυκλοφορία στην οδό Καραμπατζάκη, παράμετρος η οποία θα βελτιώσει κατά πολύ την κυκλοφορία στην περιοχή.

Αν μας αποδείξει λοιπόν ότι οι κ.κ. Πρίντζος και Σούρλας και τα άλλα μέλη της τότε  ΔΕ του ΤΕΕ Μαγνησίας που είχαν την αντίθετη με αυτή άποψη, είναι άσχετοι και ότι η ίδια είναι η ΑΥΘΕΝΤΙΑ στο χώρο της Επιστήμης δεσμευόμαστε ότι όχι μόνο θα αποδεχτούμε την γνώμη της, αλλά θα ηγηθούμε προσπάθειας για την καθιέρωση παγκόσμιου βραβείου συγκοινωνιολόγου μηχανικού με τίτλο «ΘΥΓΑΤΕΡΑ»!

Μέχρι τότε ας περιοριστεί στις βόλτες της στα γραφεία των Αθηνών μήπως και τους συγκινήσει και της δώσουν κανα χρίσμα γιατί με τέτοια πυροτεχνήματα και το Μπαλαρούτσο, δουλειά δεν κάνει…