Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 16:12
Παραθλητικά

Πάλι καλά που υπάρχει και ο Θεοδωρίδης






Την ώρα που ο Ερασιτέχνης πέταξε λευκή πετσέτα και δείχνει να αδιαφορεί για το αύριο της ομάδας, ο Γιάννης Θεοδωρίδης συνεχίζει την προσπάθεια για εξεύρεση λύσης.

Την ώρα που ο Νίκος Τσεκούρας και τα μέλη του Ερασιτέχνη, για άγνωστους (στο ευρύ κοινό) λόγους αποποποιήθηκαν των ευθυνών τους (που ούτως ή άλλως δεν έχουν), ο Γιάννης Θεοδωρίδης τρέχει να βρει λύση για την ομάδα.

Και μην πει κανείς ότι ο Ερασιτέχνης δεν έχει τη νομική κάλυψη ώστε να εμπλακεί με την ΠΑΕ, διότι στο παρελθόν υπάρχουν πολλά παραδείγματα (βλέπε ΑΕΚ και Πανιώνιος), όπου σε δύσκολες στιγμές τα μητρικά σωματεία βγήκαν μπροστά. Ούτε φυσικά απαίτησε κανείς από τον Ερασιτέχνη να βάλει χρήματα, που ως γνωστόν δεν διαθέτει.

Με λίγα λόγια ευτυχώς που υπάρχει ο Γιάννης Θεοδωρίδης, διότι αν περιμέναμε από τον Ερασιτέχνη, ο Ολυμπιακός Βόλου θα είχε βάλει από σήμερα λουκέτο.

Ο ίδιος ο Γιάννης Θεοδωρίδης μάλιστα δήλωσε αισιόδοξος για τη σημερινή συνάντηση με τη Football League, ενώ αναφορικά με την προσπάθεια που γίνεται ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό των 40.000 ευρώ τόνισε ότι “η προσπάθεια θα συνεχιστεί μετά το ραντεβού με του Football League και ανάλογα με την εξέλιξη που θα έχει η συνάντηση αυτή”.