Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 12:57
Παρασκήνια

Ο Σάκης Τζήμας, ο Καρεκλίδης και τα προγράμματα ΕΣΠΑ






Για μία ακόμη φορά ο Σάκης Τζήμας ξαναχτύπησε. Και πάλι φυσικά μέσω της ραδιοφωνικής συχνότητας του ομίλου Καρεκλίδη όπου απ’ ότι φαίνεται έχει βρει μόνιμη θέση συνεντευξιαζόμενου.

Το ερώτημα βέβαια είναι με ποια ιδιότητα βγαίνει ο Σάκης Τζήμας στο ραδιόφωνο του Καρεκλίδη. Ως πρώην πρόεδρος ή μήπως ως γνώστης των προγραμμάτων ΕΣΠΑ; Ξέρετε, αυτά τα προγράμματα με τα οποία, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει, θα κατασκεύαζε πέρυσι το γήπεδο της Νίκης Βόλου. Το σίγουρο είναι ότι δεν βγαίνει με την ιδιότητα του μπουζουκτσή διότι σε αυτή την περίπτωση θα μας έλεγε και κανένα τραγουδάκι να κάνουμε κέφι.

Και πάμε και σε ένα δεύτερο ερώτημα.

Για ποιο λόγο ο Σάκης Τζήμας αποφάσισε να επιστρέψει στο Βόλο; Τι είναι αυτό που τον έφερε πάλι προς τα μέρη μας; Διότι μη μου πείτε ότι τον έπιασε ο πόνος για τον Volos NFC.

Μήπως, λέω μήπως, θέλει να πιάσει πελατεία για τις δουλειές που σκέφτεται να ανοίξει; Ξέρετε αυτές με τα προγράμματα του ΕΣΠΑ;

Αν πάντως αυτός είναι ο λόγος που έχει πάρει αμπάριζα τα τοπικά ραδιόφωνα για να προβάλει τον εαυτό του, τον ενημερώνουμε ότι οι Βολιώτες δεν τρώνε κουτόχορτο και γνωρίζουν καλά τι εστί Σάκης Τζήμας.

Αλλωστε η Κατερίνη είναι κοντά στον Βόλο και όλα μαθαίνονται. Συν τις άλλοις δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι άφησε το στίγμα του από το πέρασμά του από τη Νίκη την περσινή περίοδο.

Οπότε όσο και να προσπαθεί να πείσει, δεν πρόκειται να τα καταφέρει.

Οσον αφορά τέλος για τα όσα υποστηρίζει, δεν θα ασχοληθούμε καν διότι είναι ανάξια σχολιασμού και απλά θα αρκεστούμε σε μία φράση από προηγούμενη ανακοίνωση της διοίκησης του Volos NFC: Σημασία δεν έχει τι λέει, αλλά ποιος το λέει.