Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 11:57
Αθλητικά

Ο Ολυμπιακός Βόλου στηρίζει Καπουρνιώτη και Βλιώρα






Ανακοίνωση με την οποία στηρίζει τους προπονητές Μιχάλη Καπουρνιώτη και Γιώργο Βλιώρα εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή του μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Όπως είναι γνωστό τα τμήματα μπάσκετ τα διαχειρίζεται η Διοικούσα Επιτροπή τους  , η οποία είναι και η μόνη που αποφασίζει για τους προπονητές όλων των τμημάτων , με δημοκρατικές και ομόφωνες αποφάσεις , με γνώμονα το καλύτερο για τις ομάδες μας και αυτές είναι αδιαπραγμάτευτες .

Οι προπονητές μας Μιχάλης Καπουρνιώτης και Γιώργος Βλιώρας αποτελούν επιλογές μας και τυγχάνουν της απόλυτης εμπιστοσύνης  από όλα τα μέλη της ΔΕ  που αποφάσισαν ομόφωνα να τους επιλέξουν  για να οδηγήσουν τις ομάδες μας σε δρόμους επιτυχιών . Οι ρόλοι είναι διακριτοί και δεν έχουμε καμιά πρόθεση να τους διαταράξουμε .

Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής δεν δίνουν διαπιστευτήρια σε κανέναν για το μέγεθος της αγάπης τους για τον Ολυμπιακό του Βόλου μας διότι , είναι γνωστό τοις πάσι αυτό,  διαχρονικά.

Είμασταν , είμαστε και θα είμαστε πρώτα φίλαθλοι και μετά παράγοντες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ.

Πέρυσι , το καλοκαίρι του 2016 , ο επικεφαλής της ΔΕ Αλέξανδρος Μεταφτσής , ως μέλος της τριμελούς επιτροπής , του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου , μαζί με τον Πρόεδρο Νίκο Τσεκούρα και το μέλος του Δ/κου Συμβουλίου Νίκο Κάβουρα , ασχολήθηκαν εκατοντάδες εργατοώρες , με προσωπικές άδειες από την εργασία τους , για να καταφέρουμε να δοθεί λύση σε μια ομάδα που ήταν αβέβαιη η επιβίωση της .Τα διοικητικά αποτελέσματα τα γνωρίζετε όλοι , η ομάδα αγωνίστηκε χωρίς χρέη και χωρίς μηδενισμούς , έχει μπει στο δρόμο της εκκαθάρισης , ενώ αν καταφέρναμε την πολυπόθητη άνοδο θα παίζαμε απαλλαγμένοι όλων αυτών των βαρών που κληρονομήσαμε .

Θα παρακαλούσαμε , αρχικά , όσους δεν θέλουν να το αντιληφτούν,  ότι εμείς αποφασίζουμε και αν δεν αντιλαμβάνονται τις προθέσεις μας , να μην ασχολούνται με την ομάδα μας .

Αντιλαμβανόμαστε την αγάπη τους για τον Ολυμπιακό του Βόλου μας , θέλουμε τη στήριξη και τη συμπαράσταση τους εντός και εκτός γηπέδων , αλλά δεν έχουμε πρόθεση να συνδιοικήσουμε .

Τώρα έχουμε αναλάβει υποχρεώσεις που μας αναγκάζουν  να ασχοληθούμε μέχρι το τέλος των πρωταθλημάτων τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών . Μετά το τέλος τους , όποιος θέλει , με όποια ιδιότητα , μπορεί να ασχοληθεί και να πράττει σύμφωνα με το θυμικό του”.