Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 10:56
Παρασκήνια

Ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Μαρινάκης και τα 150.000 ευρώ






Δύο σημαντικά γεγονότα καταγράφηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Το ένα ήταν η εξασφάλιση της παραμονής του Ολυμπιακού Βόλου στη Γ’ Εθνική και το δεύτερο η ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη για τους 2,1 τόνους ηρωίνης που βρέθηκαν στο Noor 1.

Τα δύο αυτά γεγονότα θεωρητικά δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Η’ μήπως έχουν αν κρίνουμε από τις φήμες που διαδίδουν οι γνωστοί «νταρααβεριτζήδες», παραμυθιάζοντας τον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου;

Και εξηγούμαι. Τους τελευταίους μήνες οι γνωστοί «νταραβεριτζήδες» του Ολυμπιακού Βόλου διαδίδουν δεξιά και αριστερά ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα προσφέρει τη νέα αγωνιστική περίοδο στους «ερυθρόλευκους» το ποσό των 150.000 ευρώ με τη μορφή χορηγίας.

Το αν ισχύει η φήμη αυτή (που πολύ αμφιβάλλω) είναι κάτι που το γνωρίζουν οι ίδιοι που τη διαδίδουν.

Αλλά αλήθεια, μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τις δικαστικές περιπέτειες που τον περιμένουν, θα συνεχίσουν να διαδίδουν για την γενναιόδωρη προσφορά του ιδιοκτήτη των Πειραιωτών στους «ερυθρόλευκους» του Βόλου ή θα αλλάξουν παραμύθι;

Εκτός αν εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τα τόσα προβλήματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στο άμεσο μέλλον, θα σπαταλήσει έστω και 1 λεπτό για να ασχοληθεί με τον Ολυμπιακό Βόλου.