Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 15:14
Παρασκήνια

Ο Μπότσι, ο Σάκαρος και τα μεγαλοστελέχη






Ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης έχει προαναγγείλει την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες πριν οδηγηθεί στην απόφαση αυτή, προηγήθηκε συνάντηση κορυφής στο ξενοδοχείο του.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες στη συνάντηση αυτή μεταξύ άλλων, το παρών έδωσαν μεγαλοστελέχη των «ερυθρολεύκων» όπως ο Δημήτρης Πέγιος, ο Χρήστος Τσιτσιρίγκος, ο Δημήτρης Μανίνης και φυσικά ο ένας και μοναδικός Σάκης Τζήμας.

Στην προσπάθεια όλων αυτών να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για το «αύριο» του Ολυμπιακού Βόλου, στο τραπέζι της συζήτησης έπεσε το όνομα του Σάκη Τζήμα για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, ο οποίος αν μη τι άλλο είναι βαθύς γνώστης του ποδοσφαίρου (πέρα φυσικά από τα νομικά).

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες μας, ο Σάκης Τζήμας δέχθηκε να αναλάβει πρόεδρος, με την απαραίτητη προϋπόθεση όμως να αναλάβουν άλλοι να καλύψουν το μπάτζετ μέχρι το τέλος της περιόδου. Όπως λοιπόν γίνεται αντιληπτό, η πρόταση αυτή δεν προχώρησε, αφού το πρόβλημα στον Ολυμπιακό Βόλου δεν είναι το ποιος θα το… παίξει πρόεδρος  αλλά το ποιος θα βάλει τα χρήματα.

Και έτσι, αφού δεν προχώρησε η προοπτική του Σάκαρου του Τζήμα, φτάσαμε στο σημείο να αναζητείται άλλη λύση για τα ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου.