Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 08:47
Αθλητικά

Ο Ισπανός Χουάν Φεράντο ο εκλεκτός για τον πάγκο του “Βόλος Ν.Π.Σ”






Στην αγορά της Ισπανίας φαίνεται πως έστρεψαν την προσοχή τους οι άνθρωποι του Βόλος Ν.Π.Σ. για τη θέση του προπονητή.

Ετσι λοιπόν σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο εκλεκτός για την τεχνική ηγεσία του Βόλος Ν.Π.Σ. είναι ο Χουάν Φεράντο, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα και το μόνο που απομένει είναι η έλευσή του στον Βόλο.

Ο Χουάν Φεράντο είναι 36 χρόνων (2/1/1981) γεννημένος στη Βαρκελώνη, αλλά παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει προλάβει να καθίσει στον πάγκο αρκετών ομάδων. Συγκεκριμένα την περσινή περίοδο βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία της ισπανικής ΛΙνάρες (3η κατηγορία), ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο βρισκόταν στον πάγκο της Ντεπορτίβο Λεονέσα (3η κατηγορία). Το καλοκαίρι του 2014 ήρθε στην Κρήτη για λογαριασμό του Εργοτέλη, ωστόσο δεν πρόλαβε να αφήσει το στίγμα του καθώς το Σεπτέμβριο αποχώρησε.

Η προπονητική καριέρα του Χουάν Φεράντο ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2013 όταν ανέλαβε πρώτος προπονητή στη Σερίφ από τη Μολδαβία η οποία και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια.

Επιπλέον ο Χουάν Φεράντο, διατέλεσε πρώτος προπονητής στην U18 της Μάλαγα, ενώ έχει εργαστεί στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και επιπλέον έχει υπάρξει μέλος του προπονητικού τιμ της Μπράιτον και της Αρσεναλ.

Ο Χουάν Φεράντο αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα, ώστε να πιάσει αμέσως δουλειά.