Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 12:15
Αθλητικά

Ο Ερασιτέχνης ζήτησε υπομονή από τους παίκτες






Εξαιρετικά αβέβαιο εξακολουθεί να παραμένει το αύριο του Ολυμπιακού Βόλου και αυτό εξαιτίας δύο σημαντικών προβλημάτων. Το πρώτο έχει να κάνει με τη δυσκολία να βρεθούν τα χρήματα ώστε να βγει η χρονιά και το δεύτερο δεν είναι άλλο από τη δυστοκία να σχηματιστεί διοίκηση που θα τρέξει την ομάδα μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Συν τις άλλοις οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου δεν φαίνονται διατεθειμένοι να κάνουν για πολύ ακόμα υπομονή, κάτι που διαφάνηκε από τη σημερινή συνάντηση με τον Νίκο Τσεκούρα.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη συναντήθηκε με όλους τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου σήμερα το πρωί, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις έως τώρα κινήσεις τους. Στη συνάντηση αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες τους διεμήνυσε ότι γίνεται προσπάθεια να συγκεντρωθούν κάποια χρήματα και τα οποία θα τους καταβληθούν, με τους ποδοσφαιριστές να του απευθύνουν το ερώτημα για το ποια είναι τα άτομα εκείνα που θα σχηματίσουν διοίκηση και θα τους εγγυηθούν  μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Σε αυτή την ερώτηση ο Νίκος Τσεκούρας δεν είχε απάντηση και απλά τους τόνισε ότι το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί μία νέα συνάντηση μεταξύ φιλάθλων, Ερασιτέχνη και παλαιμάχων, προκειμένου να βρεθεί λύση σε όλα τα προβλήματα και τους ζήτησε να κάνουν λίγο ακόμα υπομονή.

Απάντηση βέβαια οι ποδοσφαιριστές δεν έδωσε και πλέον άπαντες ευελπιστούν ότι τελικά θα κάνουν λίγο ακόμα υπομονή.