Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024 09:12
Τοπικά

Ο Δήμος Βόλου συμμετείχε στην 2η Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού, NOSTOS 2017






Ο Δήμος Βόλου συμμετείχε στην 2η Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού, NOSTOS 2017 για τις  Ειδικές και Εναλλακτικές Μορφές Τουρισμού που διεξήχθη  στη Ναύπακτο 13 – 16 Οκτωβρίου. Φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της ΠΕΔ Θεσσαλίας και μαζί με τους Δήμους του Πηλίου, Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου και Δήμο Νοτίου Πηλίου έδωσαν ακόμη μια φορά το στίγμα του VOLOS PELION IT’S TRUE

Οι συμμετοχές στη NOSTOS EXPO περιλαμβάνουν Περιφέρειες, Δήμους, Φορείς του Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα καθώς και μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα των Ειδικών και Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού.

Οι επαγγελματίες της περιοχής μας που συμμετείχαν με ενεργό ρόλο στην συγκεκριμένη έκθεση συναντήθηκαν με τους Hosted Buyers που είναι tour operators και εκπρόσωποι εξειδικευμένων ταξιδιωτικών γραφείων από το εξωτερικό και ασχολούνται με αυτό το είδος του τουρισμού και επιθυμούν να εντάξουν στα προγράμματά τους, αλλά και να προσφέρουν στο πελατολόγιό τους, νέες και άγνωστες για τις αγορές στις οποίες απευθύνονται. Οι συναντήσεις έγιναν από  εκπροσώπους  από το Ισραήλ, τη  Γερμανία, τη Γαλλία, την Ελβετία, την Αυστρία, την Ουγγαρία, τη Δανία, τη Σουηδία, τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Λευκορωσία, την Κροατία, τη Σερβία, τη Ρουμανία και την Τουρκία και την Κίνα. Την αποστολή από το Δήμο Βόλου συνόδευε ο αντιδήμαρχος τουρισμού κ. Απόστολος Ζαρκάδας Βεργής , για το Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου ο αντιδήμαρχος κ. Απόστολος Σουλδάτος,  επίσης για Δήμο Νοτίου Πηλίου όπως και αντίστοιχα για το Δήμο Βόλου υποστήριξαν την προσπάθεια στελέχη των τμημάτων του τουρισμού.