Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 19:22
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο γιατρός έψαχνε στο Λούρο την 44χρονη: «Είμαι καθαρός, δεν έχω εμπλοκή», λέει






«Είμαι καθαρός, δεν έχω καμία εμπλοκή με το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη», είπε στο Star, ο γιατρός φίλος της 44χρονης γυναίκας, καθώς χθες επέστρεψε στο ιατρείο του και στα καθήκοντά του στο Μεσολόγγι. Την ίδια ώρα, η οικογένεια της άτυχης γυναίκας όρισε δικηγόρο και ειδικούς πραγματογνώμονες καθώς επιμένει ότι η 44χρονη δολοφονήθηκε.

«Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για όλους. Έχουν ειπωθεί ακρότητες και δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω σε όλα αυτά. Δεν έχω ορίσει δικηγόρο γιατί δεν υπάρχει λόγος. Εδώ είμαι στο ιατρείο μου. Είμαι καθαρός, δεν έχω καμία εμπλοκή», είπε ακόμα ο γιατρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία ο γιατρός φαίνεται πως ήταν ιδιαίτερα ταραγμένος την ημέρα της εξαφάνισης της Ειρήνης και συγκεκριμένα από τη στιγμή που στο κινητό του τηλέφωνο σύμφωνα με πληροφορίες από την κατάθεση του ήρθε γραπτό μήνυμα από την 44χρονη  που του έλεγε: «Αγάπη μου θα τα πούμε στην άλλη ζωή».
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην κατάθεσή του, ο γιατρός φαίνεται να λέει πως την ημέρα της εξαφάνισης της Ειρήνης, Σάββατο βράδυ ανήμερα των Φώτων, όντας ιδιαίτερα ανήσυχος, πήρε το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε στο σπίτι της 44χρονης αναζητώντας την. Φτάνοντας έξω από το σπίτι της Ειρήνης Λαγούδη και βλέποντας το μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητο της, έφυγε.

Την επόμενη μέρα μη έχοντας κανένα νέο από την Ειρήνη, πήρε το αυτοκίνητό του και πήγε στην περιοχή του Λούρου, εκεί δηλαδή που συνήθιζε να συναντιέται με την Ειρήνη, με σκοπό να την αναζητήσει, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.

Αυτές ήταν και οι κινήσεις του γιατρού μέχρι τη στιγμή που βρέθηκε νεκρή η 44χρονη, σύμφωνα με όσα ο ίδιος κατέθεσε. Η αστυνομία φαίνεται πως έχει εντοπίσει κλήσεις και γραπτά μηνύματα της άτυχης Ειρήνης, μέσω της εφαρμογής viber, την οποία χρησιμοποιούσε η 44χρονη για τις επικοινωνίες της. Σύμφωνα με πληροφορίες η εφαρμογή ανοίχτηκε από τις αρχές μέσω υπολογιστή. Για τις αρχές που ερευνούν την υπόθεση ήταν σημαντικό να ανοίξει το viber καθώς είχαν την πληροφόρηση ότι η Ειρήνη το είχε επιλέξει για τις επαφές της. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν βρει πολλά μηνύματα σε συγκεκριμένα πρόσωπα και έχουν εστιάσει στα όσα έχουν ειπωθεί την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου.

Για εγκληματική ενέργεια είναι σίγουρη η οικογένεια

Πεπεισμένος πως ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη προήλθε από εγκληματική ενέργεια εμφανίζεται ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας κ. Βασίλης Ταουξής ο οποίος δήλωσε: «Όλα μέχρι τώρα τα ερευνηθέντα στοιχεία οδηγούν αναμφίβολα στην εκδοχή της ανθρωποκτονίας και μάλιστα με δόλο».

Από την πλευρά του ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας κ. Γιώργος Δέδες σε δηλώσεις του στο protothema.gr επισήμανε ότι: «Αυτό που θα ερευνήσω είναι τα χιλιόμετρα που έκανε η Ειρήνη Λαγούδη από τη στιγμή που πήρε το αυτοκίνητο από το συνεργείο, μέχρι τη στιγμή που βρέθηκε νεκρή. Το  αυτοκίνητο όπως γνωρίζουμε ήταν στο συνεργείο για κάποια επισκευή. Αυτό σημαίνει ότι κατά την επισκευή στο βιβλίο service του οχήματος καταγράφονται εκτός από τα ανταλλακτικά και τις εργασίες και τα χιλιόμετρα. Αυτό για μένα είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, το οποίο μπορεί να προκύψει μετά από χαρτογράφηση των διαδρομών των οποίων έκανε η 44χρονη γυναίκα. Εάν προκύψει ταυτοποίηση θα έχουμε τακτοποιήσει και τη διαδρομή. Εάν δεν προκύψει ταυτοποίηση και δούμε ότι υπάρχει διαφορά χιλιομέτρων, τότε πρέπει να ψάξουμε να βρούμε αυτά τα χιλιόμετρα πού έγιναν, πότε έγιναν και πώς έγιναν. Επίσης πρέπει να κοιτάξω εάν υπάρχουν εναλλακτικές διαδρομές πρόσβασης στο σημείο που βρέθηκε νεκρή».

 

 

 

Πηγή: protothema.gr