Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 16:28
Τοπικά

Ο Γιάννης Πλούταρχος στο Βόλο, τραγουδά για το Ορφανοτροφείο






Στο Βόλο θα βρεθεί στις 5 Δεκεμβρίου ο Γιάννης Πλούταρχος, προκειμένου να τραγουδήσει για τα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου και την οικονομική ενίσχυση του ιδρύματος. Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος τραγουδιστής, θα εμφανιστεί στο νυχτερινό κέντρο «Πρεμιέρα»,  όπου τα έσοδα από τα βραδιά θα διατεθούν στο Ορφανοτροφείο Βόλου για την ενίσχυσή του. Αξίζει να αναφέρουμε φυσικά ότι ο Γιάννης Πλούταρχος θα τραγουδήσει δωρεάν, έπειτα από πρόσκληση – προτροπή του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, δείχνοντας με τον πλέον έμπρακτο τρόπο την αγάπη του για τα παιδιά.

Παράλληλα, εν όψει των Χριστουγέννων  που πλησιάζουν, το Σωματείο της «Φιλοπτώχου Αδελφότης Βόλου», συνοδοιπόρος των προσπαθειών του Ιδρύματος «Ορφανοτροφείο Βόλου», διοργανώνει σε συνεργασία με το  Ίδρυμα διάφορες εκδηλώσεις με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του, με την ευχή οι πολίτες με την σειρά τους να αγκαλιάσουν τις προσπάθειές τους στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο κοινωνικά και οικονομικά τις δράσεις του Ιδρύματος.

 

Οι εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια των εορτών είναι οι εξής:

 

  • 26 Νοεμβρίου 2016: η «ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΥ», διοργανώνει Φιλανθρωπικό Αγώνα στο Γήπεδο Αγ. Παρασκευής και ώρα 14:00μ.μ..
  • 5 Δεκεμβρίου 2016: ο Γιάννης Πλούταρχος, τραγουδάει για τα παιδιά του Ορφανοτροφείου στο νυχτερινό κέντρο PREMIERA.
  • 11 Δεκεμβρίου 2016: και ώρα 10:30, ραντεβού στον προαύλειο χώρο του Ιδρύματος, για να στολίσουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Είναι η αρχή μιας προσπάθειας του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Φιλοπτώχου Αδελφότης Βόλου και του Ορφανοτροφείου Βόλου, να γίνονται κάποια πράγματα για τα φιλοξενούμενα παιδιά του ιδρύματος.
  • 18 Δεκεμβρίου 2016: και ώρα 17:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου VOLOS PALACE καλούν τους μικρούς φίλους στο πρώτο Χριστουγεννιάτικο παιδικό πάρτυ, χρωματίζοντας μ’ αυτό τον τρόπο τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων.
  • 21 Δεκεμβρίου 2016: τα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου στήνουν τη δική τους γιορτή με την οποία θα μας παρασύρουν στη μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων. Τα φιλοξενούμενα παιδιά προσκαλούν φίλους και γνωστούς να τα απολαύσουν και να ανταλλάξουν ευχές για τις Άγιες μέρες που έρχονται.

 

Φιλοδοξία των Διοικητικών Συμβουλίων είναι να γίνει το στόλισμα μια γιορτή για τα παιδιά και τους παρευρισκόμενους καθώς και ένας τρόπος να δούμε την αισιόδοξη πλευρά της ζωής και εύχονται «Καλές Γιορτές σε όλους!».