Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 23:23
Αθλητικά

Ο Γεωργατζής άντεξε 24 ώρες. Ανασκεύασε τις αρχικές του δηλώσεις






Μία ημέρα μετά τις απίστευτες καταγγελίες του Κώστα Γεωργατζή, ο ποδοσφαιριστής του Ρήγα, πιθανόν έπειτα από πιέσεις και την απειλή μηνύσεων, προέβη σε νέες δηλώσεις με τις οποίες ανασκεύασε όλα όσα υποστηρίξει μετά τον αγώνα με τη Νίκη.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Γεωργατζής δήλωσε: “Θα ήθελα δημοσίως να ζητήσω συγγνώμη από τη διοίκηση, αλλά κυρίως από το φίλαθλο κόσμο της Νίκης Βόλου. Σε καμία περίπτωση δεν είχα σκοπό ούτε να θίξω ούτε να βλάψω την ομάδα της Νίκης μιας και αποτελώ γέννημα θρέμμα της.

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ ήμουν φορτισμένος από την ένταση και την πίεση του αγώνα και από τις λεκτικές αντιπαραθέσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Εν τέλει, θα ήθελα να επισημάνω ότι οι δηλώσεις μου δεν υπονοούν καμία περίπτωση δωροδοκίας, ούτε καν προσέγγισης προς ποδοσφαιριστές του Ρήγα. Πάνω στην ένταση αναφέρθηκα σε συζητήσεις φιλικού επιπέδου που δεν έχουν καμία επίσημη υπόσταση.

Ζητώ και πάλι συγγνώμη από τη διοικούσα επιτροπή και το κόσμο της Νικης Βόλου.

Με εκτίμηση,

Κων/νος Γεωργατζής”.

 

Τρία ερωτήματα που χρίζουν απαντήσεις

 

Θυμίζουμε ότι 24 ώρες πριν ο Κώστας Γεωργατζής είχε δηλώσει μπροστά στις κάμερες μεταξύ άλλων ότι είναι από τη Νέα Ιωνία, ότι είναι άντρας και ότι τα πράγματα όπως είναι. Προφανώς ο ανδρισμός του, κράτησε μόνο λίγες ώρες.

Ωστόσο, πέρα από αυτό προκύπτουν και κάποια άλλα ερωτήματα:

Αν ο Κώστας Γεωργατζής δεν υπονοούσε περίπτωση δωροδοκίας, τι ακριβώς ήθελε να πει όταν δήλωνε ότι κάποιοι έπαιρναν τηλέφωνο παίκτες και άλλα άτομα για να «δώσουμε το παιχνίδι;

Αν ο Κώστας Γεωργατζής δεν είχε σκοπό να θίξει την ομάδα της Νίκης, τι ακριβώς εννοούσε όταν δήλωνε ότι είναι κρίμα κάποια άτομα να έχουν καταντήσει τη Νίκη Βόλου να παλεύει για την τρίτη και τη δεύτερη θέση της Γ’ Εθνικής;

Και κάτι τελευταίο: Ο Κώστας Γεωργατζής τόνισε σήμερα ότι οι χθεσινές του δηλώσεις έγιναν ενώ ήταν φορτισμένος από την ένταση και την πίεση του αγώνα και από τις λεκτικές αντιπαραθέσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Προφανώς στη μέχρι τώρα καριέρα του, ουδέποτε υπήρξε ένταση και πίεση κατά τη διάρκεια ενός αγώνα και φυσικά ουδέποτε είχε λεκτικές αντιπαραθέσεις. Και προφανώς ούτε στο μέλλον θα υπάρξει ξανά ένταση, πίεση και λεκτικές αντιπαραθέσεις.