Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 02:31
Τοπικά

Ο Βόλος και το Πήλιο στην 31η Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA!






Ο Δήμος Βόλου και το Τμήμα Τουρισμού προσκαλούν τους Επαγγελματίες και τους Δημότες στην 31η έκθεση τουρισμού PHILOXENIA 2015. Οσοι επιθυμούν να προβάλουν τις επιχειρήσεις τους θα φιλοξενηθούν δωρεάν στο σταντ του Volos Pelion στην Θεσσαλονίκη 12 – 15 Νοεμβρίου .
Πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προσέλευσης , όπως και για την έκδοση κάρτας εισόδου στην έκθεση , θα βρείτε στο site της PHILOXENIA 2015 http://philoxenia.helexpo.gr/philoxenia/ .
Ο Δήμος Βόλου συμμετέχει δυναμικά και φέτος με συνεκθέτες του τους Δήμους του Πηλίου αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα της περιοχής.
Οι Δήμοι Βόλου, Ζαγορας- Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου συναντιούνται στο Περίπτερο 13, stand 30, με σκοπό να παρουσιάσουν στους φίλους Θεσσαλονικείς, στους Βορειοελλαδίτες και γενικότερα στους επισκέπτες της έκθεσης, τις ομορφιές της περιοχής, την γαστρονομία και τις χριστουγεννιάτικες γιορτές που για δεύτερη συνεχή χρονιά φιλοδοξούν να κατακτήσουν τις καρδιές των κατοίκων και των επισκεπτών της.
Στο stand του Volos Pelion οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να “φιλοξενηθούν” από τους επαγγελματίες της περιοχής, να γευτούν τοπικές παραδοσιακές συνταγές, να μυηθούν στην ιεροτελεστία του τσιπουράδικου. Η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας θα παρουσιάσει το “Πηλιορείτικο πρωινό” με γεύσεις αποκλειστικά φτιαγμένες από τους διατροφικούς θησαυρούς του Πηλίου. Η Ένωση Επαγγελματιών Νέας Αγχιάλου θα κερνά τσίπουρο, κρασί και τοπικά εδέσματα. Στο γιορτινό σκηνικό του stand θα πρωταγωνιστήσουν τα χριστουγεννιάτικα κεράσματα από τους τοπικούς συνεταιρισμούς και οικογενειακές επιχειρήσεις της περιοχής. Δε θα λείψουν οι παραδοσιακοί χοροί που θα παρουσιαστούν από το Περιφερειακό Τμήμα Αλμυρού του Λυκείου Ελληνίδων.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μινι διακοπές στο Βόλο και στο Πήλιο, μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης που θα διεξαχθεί με πρωτοποριακό τρόπο αυτή τη χρονιά: Έχει δημιουργηθεί “χριστουγεννιάτικος τοίχος” όπου οι fun των social media θα μπορούν να φωτογραφίζονται και στέλνοντας ευχές θα κοινοποιούν την φωτογραφία στα social media FACEBOOK https://www.facebook.com/infocentercity/ & TWITER https://twitter.com/ με hashtag #volospelion , διεκδικώντας μαγευτικά τριήμερα στο Πήλιο.
Ο Βόλος και το Πήλιο σας προσκαλεί να γευτείτε, να νιώσετε, να δείτε, να απολαύσετε και να φωτογραφηθείτε στο μυθικό βουνό,στη μαγεία των Χριστουγέννων.
Γιατί “ο Βόλος μας μαγεύει!”