Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 00:15
LIFE

Ο ασύλληπτος αριθμός αιτήσεων για το Survivor 2 «σώζει» τον ΣΚΑΪ!






Μετά από «αγρανάπαυση» ολίγων μηνών το Survivor επιστρέφει στη μικρή οθόνη μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και, όπως έχετε ενημερωθεί από το dailymedia, αυτή τη φορά θα ξεκινήσει πιο μπροστά από τον… προκάτοχό του.

Οι άνθρωποι του καναλιού του Φαλήρου τρίβουν προκαταβολικά τα χέρια τους καθώς φέτος κατατέθηκε ο αριθμός- ρεκόρ των 70.000 αιτήσεων (!) για συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης, νούμερο που αν μη τι άλλο δείχνει την εντυπωσιακή δυναμική που έχει το πρόγραμμα.

Αυτό γίνεται ακόμα πιο εύκολα κατανοητό αν αναλογιστούμε πως το Survivor αποδείχτηκε ατόφιο τηλεοπτικό χρυσάφι για τον ΣΚΑΪ, καθώς μέσα σε μόλις μία σεζόν- όπως αναφέρει η στήλη «Τυπολογίες» στην εφημερίδα «Το Παρόν»- το κανάλι απόσβεσε της ζημιές που είχαν δημιουργηθεί το 2016 (περίπου 3 εκατ. ευρώ)!

Πιο συγκεκριμένα ο κύκλος εργασιών παρουσίασε άνοδο που άγγιξε το 39%  με το ποσό να ανέρχεται στα 33.381.875,54 ευρώ, έναντι 24.096.128,38 της προηγούμενης χρονιάς.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, λοιπόν, αυτή είναι ακόμα μια επιβεβαίωση πως ο «τυφώνας» Survivor δεν σταματάει πουθενά και είναι πραγματικά η… κότα με τα χρυσά αυγά για τον ΣΚΑΪ.